Starity

Sztárok, akik egy középiskolában tanultak II.

2013. szeptember 22. 09:09   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem is gondolnánk, hogy a sztárok már karrierjük elején vagy jóval azelőtt is ismerték egymást, a legkevésbé gondolnánk arra, hogy egy iskolában tanultak, esetleg osztálytársak is voltak. Lássuk őket!

hirdetés
Sztárok, akik egy középiskolában tanultak II.

Jessie J, Adele és Leona Lewis

A három brit származású énekesnő a BRIT Schoolban kezdte tanulmányait, amely Londonban található. Számukra itt kezdődött minden, ekkor lettek bevezetve a zenevilágba – meg is látszik ez rajtuk, hiszen mára a hölgyek igen szép karriert értek el.

BJ Novak és John Krasinski

BJ szerint John nélküle nem lenne most színész. Az Office sorozat két jóképű színésze a Massachusettsben található Newton South High Schoolban járt egy osztályba, ahol John kollégájának színészválogatásán kezdett el először színészkedni a végzős évben.

„Szóval technikailag köszönettel tartozik nekem ezért az egészért, ugye?„ – nyilatkozta Novak.

Josh Hartnett és Rachael Leigh Cook

Josh és Rachael a South High School növendéke volt Minneapolisban. Míg Josh 1996 júniusában, addig Rachael egy évvel később szerezte meg papírját, miszerint sikeresen befejezte tanulmányait a középiskolában.

Nicky Hilton és Lady Gaga

A Paris Hilton kishúgaként ismert divattervező Nicky és a mindig extravagáns ruhákban megjelenő Lady Gaga osztálytársak voltak a katolikus Convent of the Sacred Heart intézményben New Yorkban.

Lauryn Hill és Zach Braff

Lauryn és Zach a Columbia High School diákjai voltak, mely New Jersey-ben található meg. Egyszer Zach tweetelt is az iskolai évei alatt eltöltött napjairól Laurynnel.

„@CertifiedOreo: Milyen volt Lauryn Hill-lel iskolába járni? @zachbraff” Én vagyok az oka, amiért félrenevelték.” A színész itt inkább Lauryn nagylemezére célzott, nem pedig a nem megfelelő neveltetésre.

Lena Dunham és Jemima Kirke

Könnyű látni, ahogy Lena és Jemime középiskolai jóbarátok a Csajok című sorozatban, viszont ez a valóságban is így volt, mégpedig a St. Ann's Schoolban tanultak együtt Paz de la Huertával is, ahol közel álltak egymáshoz. Egy interjúban elárulták, Paz volt Jemima legjobb barátnője, míg iskolába jártak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek