Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Candice Swanepoel

2013. szeptember 22. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Candice, aki rajong a műbőr és a fekete dolgokért lehengerlően prezentálja a Victoria's Secretet, ám öltözékét lehetne kifogásolni.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Candice Swanepoel

A dél-afrikai nemzetiségű szőke modellt ismeri a divatvilág apraja-nagyja, s csodálatos ruhák közül válogathat stylistjai jóvoltából, ám nem mindig sikerül kifogástalanul kinéznie.

A legszebb ruhákban:

CFDA Fashion Awards 2012

Candice egy gyönyörű – sejtelemesen áttetsző – Valentino-ruhát választott vörös szőnyeges megjelenésére, mely remekül kiemeli kislányos báját.

A babakék ruha nagy kedvence a modellnek, de nekünk is, mert tényleg úgy néz ki benne, mint egy igazi tündér! Ki ne szeretne egy ilyen ruhába egyszer belebújni?

MET Gala 2012

A modell egyik leggyönyörűbb ruháját a Rag&Bone tervezőpáros készítette pontosan Candice személyére szabva, s minden megtalálható benne, ami egy jó ruhához kell: csipkebetét, kivágás, áttetsző anyag és nem utolsósorban: a modell kedvenc színe, a kék.

Victoria's Secret Fashion Show 2012 – After Party

Bár az első, ami mindenkinek feltűnik, hogy a modell (valószínűleg) nem visel bugyit, azért ez a gyönyörű ruha több figyelmet érdemel. Kétségtelen, hogy Candice meseszerűen néz ki ebben a lágyan leomló, görög stílusú ruhában, mely bár kicsit többet mutat a kelleténél, még talán a jóízlés határán belül maradt.

Victoria's Secret 'Swim' Event 2010

Íme egy újabb klasszikus Hervé Léger-ruha, mely egyszerűen fantasztikus! A finom fekete vonalvezetés mind kiemeli Candi bomba alakját anélkül, hogy túlságosan kivágott lenne és megmutatna mindent a publikumnak. A tökéletes partiruha!

Victoria's Secret Fashion Show 2010 – After Party

Candice magánéletében is rajong a műbőr dolgokért, s vegetáriánus lévén csakis mű dolgokat hord – állati eredetű ruhát, pl. igazi szőrmét nem vesz magára. A modell itt egy tapadós fazont választott, ám a bőr visszafogott fénye és a ruha klasszikus, térd alá érő fazona miatt az egyik legelegánsabb lett azon az estén.

A legrosszabb ruhákban:

Victoria's Secret Promo Event 2010

A ruha, melyet nem nagyon tudunk hová tenni. Űrruha? Fürdőruha? Tornadressz? Nem tudjuk, mindenesetre ezt az egyberészest több topmodell is viselte már, de egyikük öltözéke sem sikerült valami jól.. Candice csizmájáról nem is beszélve.

Museum Of Fine Arts: Mario Testino Exhibition 2012

Candice egyik legrosszabb megjelenése egyértelműen itt látható. A fekete Versace-ruha mintha szét lenne rajta szaggatva, csupán pár cipőfűző hosszúságú pánt tartja rajta, ami ízléstelenül rövid is lett... Ez nem Candice napja volt!

3

Moet & Chandon Party 2011

Candice egy színtiszta csipke alapú Tom Ford-estélyiben érkezett egy londoni partira, ami nem éppen a legjobb választás volt, de a „rossz” jelző talán túlságosan is erős lenne az esélyire. A ruha alja még csak-csak rendezett benyomást kelt, ám a felsőrésze is annyira zártra sikeredett, hogy inkább hasonlít egy boszorkányjelmezre, mint egy elegáns estélyire.

CFDA Fashion Awards 2013

Candice egy Prabal Gurung tervezésű ruhát viselt az egyik legrangosabb divatdíjátadón, s bár sokak szerint a ruha igazán jól sikerült, nekünk nem nyerte el a tetszésünket. A fehér ruha túl szétzihált, össze-vissza benyomást kelt, pláne a vastag, fekete övvel..

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek