Starity

Emmy-gála: a legszebb és legrosszabb ruhák

2013. szeptember 23. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezték, ezúttal hatvanötödik alkalommal az Emmy-díj-átadót. Lássuk, ki miben vonult fel az est folyamán!

hirdetés
Emmy-gála: a legszebb és legrosszabb ruhák

Anna Gunn

A Breaking Bad sztárját, Anna Gunnt a legkiemelkedőbb női mellékszereplőnek jelölték a dráma kategórián belül. Az esten egy pánt nélküli Romona Keveza-estélyit viselt, Irene Neuwirth-ékszerekkel, Jimmy Choo-cipellőkkel és egy Kotur-táskával társítva. Elképesztően gyönyörűen festett!

Kerry Washington

A Scandal színésznője, akit a legjobb női főszereplő díjára jelöltek, egy krémszínű, virágos Marchesa-kreációban kápráztatott el mindenkit. A fülbevalóit és a szetthez illő retiküljét is gondosan megválasztotta, piros pont jár érte!

Sofia Vergara

A Modern család több díjat is bezsebelt idén (is), a sorozat sztárja, Sofia Vergara pedig egy igazi vörös démonként pompázott ebben a merészen dekoltált Vera Wang-ruhában. Vadító!

Carrie Underwood

A countryénekesnő is Romona Kavezától választott ruhát, egy egyszerű, ám annál nagyszerűbb pánt nélküli, viola estélyi mellett döntött, a nyakék pedig fenomenális. Carrie ezúttal is bebizonyította, hogy nagyon is ért a divathoz!

Julianna Margulies

A férjem védelmében sztárja, Julianna Margulies egy elegáns fehér ruhát választott, amelyet a fekete virágok dobnak fel leginkább. Az ékszereit Fred Leightontól kölcsönözte.

Kaley Cuoco

A Big Bang Theory Pennyje, Kaley Cuoco is örülhetett az est folyamán, hiszen kollégája, Jim Parsons Emmy-díjat kapott. A színésznő egy Vera Wang-estélyiben lépett a vörös szőnyegre, Aldo-cipőkben, Jimmy Choótól választott táskát, az ékszerek pedig Neil Lane munkáját dicsérik.

Julie Bowen

Az Emmy-jelölt színésznő egy elegáns, halványrózsaszín Zac Posen-ruhában pózolt. Bár az ilyen szabású dresszeket gyakran eltúlozzák, szerencsére Julie nem lőtt mellé ruhaválasztásával.

Ariel Winter

A Modern család sztárja gyakran viselt már alkalomhoz nem illő estélyit vagy minit különféle rendezvényeken, de az Emmy-gálán úgy nézett ki, mint egy igazi hercegnő – felnőtt hercegnő! A színésznő egy aszimmetrikus Lorena Sarbu-ruhát viselt.

Giuliana Rancic

A tévés személyiség rendkívül csinos ebben a türkiz, pánt nélküli estélyiben, bár nem ártana, ha magára kapna egy-két kilót, ugyanis ijesztően vékony!

Maria Menounos

Az Extra műsorvezetője egy pánt nélküli királykék ruhában érkezett a gálára, az égkék nyaklánca pedig minden tekintetet magára vonzott.

Kelly Osbourne

Az E! Fashion Police társ-műsorvezetője nagyon elegáns volt ebben a vörös Jenny Packham-kreációban. Egyedül a hajában találunk kivetnivalót, de ez remek húzás volt Kellytől.

Shasi Wells és Dylan McDermott

Az American Horror Story sztárjai, Dylan McDermott és Shasi Wells kéz a kézben érkeztek a díjátadóra, mindketten rendkívül ízlésesen választottak – nem találtunk hibát!

Zooey és Emily Deschanel

A New Girl sztárja és testvére, Emily Deschanel elképesztően néztek ki. Míg Emily egy kézi szabású Houghtont választott Ashlyn'd-táskával és Aldo-cipellőkkel, addig Zooey egy J. Mendel-ruhában és egy virágmintás retiküllel a karján tette tiszteletét.

Carla Gugino

Az Elektra Luxx színésznője vadítóan festett ebben az Edition-ruciban, ami Georges Chakra munkáját dicséri.

Melissa Rauch

A Big Bang Theory törpe színésznője, aki Bernadette-et formálja meg a sikerszériában, egy pánt nélküli lila estélyiben érkezett – azonnal levett a lábunkról!

Tina Fey

A 30 Rock Emmy-jelölt sztárja (Legkiválóbb női főszereplő vígjátéksorozatban) egy kék Narciso Rodriguez-ruhát választott és nem félt megmutatni homokóra alakját, amiért imádjuk!

Malin Akerman

A színésznő egy mesebeli fehér estélyiben érkezett a 65. Emmy-gálára, garantáltan magára vonta a legtöbb tekintetet – káprázatos!

Rose Byrne

Az Insidious sztárja egy kétrészes, hasat szabadon hagyó halvány rózsaszín dresszben érkezett.

Cobie Smulders

Az Így jártam anyátokkal Robin Scherbatskyja is a világos rózsaszín mellett döntött: egy J. Mendel-, pántnélküli estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen. Szerelem első látásra!

Aaron Paul és Lauren Parsekian

A Breaking Bad sztárja, Aaron Paul egy klasszikus fekete öltöny mellett tette le a voksát, neje, Lauren Parsekian pedig egy bézsszínű kreációban mutatkozott – mindketten nagyon elegánsak!

Roma Downey

A Bible sztárja, akinek sorozatát jelölték az Emmy-díjra is, egy krémszínű estélyiben pompázott – elakad a lélegzetünk!

Zachary Quinto

Az American Horror Story sztárját is jelölték Emmy-díjra mint a legjobb mellékszereplő. Zachary egy egyszerű fekete öltönyben is szerfelett elegáns.

A legrosszabb ruhák:

Michelle Dockery

A Downton Abbey sztárja, Michelle Dockery is esélyes volt az Emmy-díjra, a legjobb női főszereplő díjára jelölték drámasorozatban. Egy kétszínű Prada-dresszben tette tiszteletét, de a színek nem igazán passzolnak egymással. Sminkje és frizurája viszont kifogástalan volt.

Zosia Mamet

A Girls színésznője, Zosia Mamet egy kézi szabású, virágkoszorús Honor-ruciban érkezett – igazán nem nehéz megjegyezni, hogy a virágos dolgokkal vigyázni kell. Ráadásul az a fekete mellrész borzalmas!

Heidi Klum

Vajon mit képzelhetett a The Project Runway ítésze, amikor magára öltötte ezt a Versace-ruhát? Az érdekes minták, a nyakrész és csillogó hatás miatt leginkább úgy fest, mint egy szobor!

David Benioff és Amanda Peet

Bár a Trónok harca írója kifogástalanul mutatott ebben az öltönyben, neje, a The Way, Way Back sztárja már kevésbé. Ez a pöttyös tüllrész egyenesen förtelmes!

Lena Headey

A Trónok harca és a 300 sztárja, Lena Headey – a cipőjét kivéve – feketébe borult, ám a választása nem éppen előnyös, inkább botrányos, tekintve, hogy mindenki megtekinthette a bugyiját. Mintha csak magára kapott volna egy függönyt!

Derek és Julianne Hough

Derek elkísérte testvérét, Julianne-t az idei gálára – bár a tesó öltözékében nem találtunk kivetnivalót, a színésznő Jenny Packham-ruhája borzalmas. Ha letépnénk a tüllrészt, fürdőruciként is megállná a helyét!

Cat Deeley

A So You Think You Can Dance műsorvezetője egy csillámos estélyit húzott – inkább nem kellett volna. Ezek a kivágások és a derékrész inkább teszik nevetségessé a ruhát és viselőjét, mintsem elegánssá.

Constance Zimmer

A House of Cardsból ismert Constance a Chagourytól választott egy ujjatlan ruhát – bárcsak nézett volna tükörbe indulás előtt! Rémálmainkba se térjen vissza ez a borzadály!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek