Starity

Anton Ewald kiadta új albumát

2013. szeptember 24. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves svéd előadó hétfőn adta ki legújabb lemezét, bár kicsit más értelemben, hiszen a korong eddig megjelent dalai akusztikus változatát tartalmazza.

hirdetés
Anton Ewald kiadta új albumát

Anton Ewald már a tavalyi Melodifestivalen alatt ígéretet tett egy album megjelenítésére 12 dallal. Akkor a fiatal előadó azt mondta, még nyár végén ki akarja adni, ez azonban nem sikerült.

Anton egész nyáron koncertezett Svédországon belül, stúdióba járt és ezek mellett a táncot sem hanyagolta el. A sármos énekes gyakran tweetelt, hogy nagyon fáradt, mert majdnem minden délután koncertet ad, és ezek mellett új dalokat rögzít, de nagyon hálás a rajongóinak és mindent köszön nekik.

Egy ideje azonban Anton egy titkos projektet kezdett emlegetni, pénteken pedig elárulta, azt is, hogy hétfőn, azaz szeptember 23-án ki fogja adni a május végén megjelent A nevű EP-je akusztikus változatát. A lemez az A-coustic nevet viseli és az énekes eddig megjelent 5 dala mind megtalálható rajta.

Anton ezek mellett fellépett Selena Gomez előzenekaraként is, még amikor az énekesnő Stockholmban adott koncertet, illetve egy svéd zenei díjat is hazavihetett a Rockbjörnben gála keretein belül.

Egyelőre azt még nem tudni, hogy Ewald indul-e idén is a Melodifestivalenen, mindenesetre a svédek nagyon örülnének neki, hiszen a 20 éves srác már most Svédország legnépszerűbb popelőadói közé tartozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek