Starity

Debütált Molly Sandén és Jason Derülo közös szerzeménye

2013. szeptember 24. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Molly Sandén Jason Derülóval dolgozott együtt még nyáron, ennek eredménye pedig egy fantasztikus, új dal lett.

hirdetés
Debütált Molly Sandén és Jason Derülo közös szerzeménye

Még nyáron volt hatalmas hír Svédországban és Molly Sandén rajongói között, hogy a lány Jason Derülóval dolgozott együtt Los Angeles-i nyaralása alatt.

Molly több mint fél évig élt az angyalok városában és most is sokszor jár vissza, főleg jelenlegi barátjával, Danny Saucedóval. Egy ilyen látogatás alkalmával került fel egy közös kép Mollyról és Jasonről, amit egy hír követett, miszerint a két sztár együtt dolgozik egy dalon.

Természetesen találgatások indultak, hogy kinek is lesz a dala, illetve mikor lesz hallható, szeptember 18-án pedig hivatalosan is kiderült, hogy Jason Derülo új albumán, a Tattoo-n kapott helyet a dal, ami a Stupid Love címet viseli. Molly és Jason együtt írták a szöveget, illetve a vokált is a svéd lány énekli.

Kétségtelen, hogy Mollyt alig lehet hallani, hiszen nem az ő dala, de ez is egy ugródeszka lehet neki a későbbiekben a világhír felé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek