Starity

Sarka Kata elköltöztetné Szabó Zsófit

2013. szeptember 25. 06:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pimasz úr most Szabó Zsófinál fog ott aludni. A ma esti epizódban láthatjuk Zsófi lakhelyét, az erdő széli otthonát, amit imád, bár Sarka Kata szerint inkább el kéne költöznie.

hirdetés
Sarka Kata elköltöztetné Szabó Zsófit

Hajdú Péter felesége és Szabó Gyula lánya egy ideje már legjobb barátnők, így, mint minden bizalmas, ők is megosztják egymással örömüket, bánatukat, és minden élményüket. Ezúttal Kata „piszkálja” azzal Zsófit, hogy költözzön el az erdőszéli otthonából, mert szerinte nem való egy ilyen fiatal és örökmozgó lánynak egy ilyen helyen laknia.

Bár Zsófit nemrég a vaddisznók is megtámadták, ezáltal pedig fontolóra vette, de rövid időn belül lemondott arról, hogy elköltözzön. A színésznő a Hír24-nek nyilatkozott az üggyel kapcsolatban:

„Nagyon szeretem a kis erdőszéli otthonomat. Amikor először megláttam, éreztem, hogy nekem ide kell költöznöm. Imádom a természet közelségét, hogy hazaérve kicsit kiszakadhatok a városi nyüzsgésből. A vaddisznók kicsit megkeserítik az én életemet is, de remélem, hogy mielőbb születik megoldás a problémára, mert nem szívesen költöznék el” – osztotta meg az oldallal a Jóban Rosszban sztárja.


Fotó: Facebook

A Pimaszúr Ottalszik című műsorban ma leshetik meg a nézők este 22 órakor a SuperTV2-n, milyen Zsófi egy napja.Nagyon jól esne, ha megnéznétek, mivel nekem ez a forgatás nagyon sokat jelent, és itt láthatjátok, hogy milyen vagyok valójában! – írta Olaszországból a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek