Starity

Ariana Grande és Nathan Sykes hivatalosan is együtt van

2013. szeptember 24. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Wanted énekese, Nathan Sykes és a Victorious színész-énekesnője, Ariana Grande ma hivatalosan is bejelentette: egy párt alkotnak!

hirdetés
Ariana Grande és Nathan Sykes hivatalosan is együtt van

Amióta megjelent Ariana Grande és Nathan Sykes közös duettje, az Almost Is Never Enough, azóta pletykálnak az emberek, vajon együtt is van-e a két zenész?

Alig pár hete, pontosan szeptember 11-én még tagadták, hogy több lenne közöttük, ám a mai napon végre fény derült a titokra, ez pedig a Twitteren zajlott.

A fiatalok elmondásuk szerint nem tudták már tovább titkolni, és lehullott a lepel az eddig is nyílt titokról. Nathan ezt írta: „Azt hiszem, nyilvánvaló már. Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy ennyire kedvesek vagytok. Nagyon boldog vagyok!

Ariana pedig így válaszolt Nathan kiírására: „Ugyan hezitáltunk, mire végül elmondtuk, de köszönjük a jókívánságokat. Értékeljük, hogy örültök nekünk, és köszönjük, hogy értékelitek a kapcsolatunkat!

A The Wanted többi tagja is támogatja Nathant, Max George még azt is csiripelte, hogy szerintem Ade egy nagyon édes lány, amire Nathan csak helyeselt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek