Starity

Így még sosem láttad Tyra Bankset

2013. szeptember 25. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű Tyra Banks új projektbe vágta fejszéjét: egy nívós és elismert fotós kedvéért a világ legnagyobb modelljeinek arcát és testét vette föl, hogy az eredményt megörökíthessék.

hirdetés
Így még sosem láttad Tyra Bankset

Udo Spreitzenbarth fotóriporter kérése Tyra Banks – modellegenda, a Victoria's Secret egykori angyala, valamint a nagy sikerű Topmodell leszek! műsorvezetője – belebújt a legnagyobb topmodellek bőrébe. Cindy Crawford, Kate Upton, Naomi Campbell, Cara Delevingne – és még sokan mások jelennek meg a szemeink előtt csupán egy kis sminknek és parókának kösöznhetően.

Az ötlet jó, a képek fantasztikusan sikeredtek, ám eleinte a kritikusok nem fogadták kitörő lelkesedéssel a projektet, mondván: Photoshop segítéségével bárkiből lehet más embert csinálni. Az eredmény ezzel szemben több és jobb lett, mint amire mindenki számított: az afroamerikai szépség nyers, Photoshop-mentes képeit állították ki a kiállításon, amelyek hatalmas sikert arattak.

A 15 darabból álló sorozaton a világ legnagyobb és legsikeresebb topmodelljei elevenednek meg, így Kate Upton, Brooke Shields, Claudia Schiffer, Twiggy, Karlie Kloss, Iman, Grace Jones, Cara Delevingne, Linda Evangelista, Lauren Hutton, Carmen Dell'Orefice, Kate Moss, Cindy Crawford és Jerry Hall.


Cara Delevingne és Linda Evangelista


Brooke Shields és Kate Moss


Karlie Kloss és Jerry Hall


Cindy Crawford

A további fotók az E! Online weblapján megtekinthetők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek