Starity

Maite Perroni újra főszerepben?

2013. szeptember 26. 08:08   |   Szerző: encs96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehetséges, hogy Maite Perroni újra színészkedni fog, hiszen az a hír járja, hogy felajánlották neki a híres telenovella, a María la del Barrio főszerepét.

hirdetés
Maite Perroni újra főszerepben?
Fotó: Felipe Cuevas

Maite Perroni azt mondta, hogy hajlandó elvállalni egy híres telenovella főszerepét a María la del Barriót, amit 1995-ben az énekes és színésznő Thalia játszott.

Nagyon tetszik ez a történet, azt hiszem ez a karakter az, aki ellopja minden ember szívét, ezért úgy gondolom, hogy nagyon jó lenne megcsinálni– mondta az énekeső.

Lehetséges, hogy a producer Nathalie Lartilleux lesz és maga a műsor jövőre fog a képernyőre kerülni. Maite részéről még nem érkezett hivatalos bejelentés és azt se tudjuk, hogy a szegény fiatalember szerepét ki fogja megkapni.

Nem tudom még, hogy mi lesz, az információ sem teljesen biztos. Ha majd pontos lesz a feltételezés, akkor biztosan leülünk megbeszélni a dolgokat, de ez egyenlőre még nem ma lesz– mondta Maite, aki egyébként nemsokára Közép- és Dél-Amerikába utazik, hogy népszerűsítse első albumát, az Eclipse de Lunát, ami eddig hatalmas sikert ért el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek