Starity

Közös klippel jelentkezett Miley Cyrus és Wiz Khalifa

2013. szeptember 27. 15:03   |   Szerző: Ricsike8844

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A négy előadó együttműködéséből született kislemezes dalhoz készült kisfilm néhány napja került fel a YouTube-ra.

hirdetés
Közös klippel jelentkezett Miley Cyrus és Wiz Khalifa

A szeptember 24-én megjelent klipben feltűnik a dal mind a négy előadója, személy szerint Mike WiLL Made-It, Miley Cyrus, Wiz Khalifa és Juicy J. A kisfilm egy iskolában játszódik, ám a fő helyszín mégis a kosárpálya. A videó elején az iskola igazgatója épp telefonál, miközben egy kosárlabda okozta zajra lesz figyelmes, ezért kimegy. Juicy J és Wiz ekkor elfoglalják az irodát és lejátsszák az iskolarádióban a dalukat, eközben pedig Miley megjelenik cigivel a kezében a mosdóban és rúzsával felrajzolja a dal címét, a 23-t a tükörre.

A kisfilmben Miley egyáltalán nem fogta vissza magát: cigizik, nyújtogatja a nyelvét és még a kosárpalánkra is felült, ezenkívül pedig megmutatja hogyan is tud rappelni. Az énekesnő a Chicago Bulls kosárcsapat mezét viseli és hátsóján a Jordan felirat virít.

A videoklip kap hideget és meleget egyaránt, de összességében nem lett olyan botrányos, mint például a We Can't Stop, vagy a Wrecking Ball. Miley pedig most sem lustálkodik, hiszen új albuma népszerűsítése és munkálatai mellett még közre is működik más előadókkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek