Starity

Victoria Beckham beveszi Hollywoodot

2013. szeptember 26. 06:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Victoria Beckham és családja már 2007-ben megpróbálkozott az amerikai álommal, mikor realityfilmet kezdtek el forgatni, ám a négygyermekes anyuka most komolyabb álmot dédelget: mozifilmet készít önmagáról.

hirdetés
Victoria Beckham beveszi Hollywoodot

A divattervezőnő nem egész életét kívánja mozivászonra vinni, csupán az első öt évét szeretné ábrázolni a divatiparban. Victoria Beckham 2008-ban vágott bele a high-fashion ruháinak kifutóra vonultatásába, bár már a Spice Girls felbomlása óta tevékenykedik mint divattervező.

Többek között kiadott már farmer-sportruha- és fehérneműkollekciót is, ám azóta jó pár lépcsőfokot ugrott karrierje, hiszen a divat nagyágyúja, az amerikai Vogue főszerkesztője is első kézből támogatja Beckhamnét.

Bár pontos információk még nincsenek a dokumentfilmről, annyi biztos, hogy Victoria magánéletébe is beláthatunk majd, s rengeteg videót forgatnak következő kollekciójának tervezési folyamatáról is. A film ötletét egyébként a Skype tulajdonosának köszönhetjük, ugyanis ő fogja szponzorálni és legyártani Victoria filmjét.

A filmet előreláthatólag 2014 decemberében fogják vetíteni a mozik, ám Posh Beckham jelenleg is Hollywoodban tengeti az idejét, hogy minden részlettel képben legyen, ami a produkciót illeti. Ti meg fogjátok majd nézni Victoria filmjét?


Vic Beckham máris Hollywood bevetésére készül

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek