Starity

Amanda Bynes nem jelent meg a bíróságon

2013. szeptember 26. 17:05   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda Bynes ittas vezetésének ügyében a minap újabb tárgyalást tartottak, amelyen a fiatal sztár egészségi állapotára hivatkozva nem jelent meg.

hirdetés
Amanda Bynes nem jelent meg a bíróságon

A napokban tárgyaltak a 2012-ben történt ittas vezetés miatt, amelyért Amanda Bynes színésznőt akkor le is tartóztatták, majd óvadék befizetése után szabadlábra helyezték. A jelenleg kényszergyógykezelésen lévő sztár nem tudott megjelenni a tárgyaláson.

A mentális problémákkal küzdő Amanda ügyvédje elmondta, hogy ügyfele állapota nem elég jó ahhoz, hogy megértse, mi is zajlik a tárgyaláson, a bíró éppen ezért nem kifogásolta, hogy az egészségügyi intézetben maradt.

Még aznap azonban átszállították a bírósági egészségügyi osztályra, hogy megállapítsák, hogy a későbbiekben a színésznő állapota lehetővé teszi-e, hogy folytatódjon ellene az eljárás. A tervek szerint a következő tárgyalás januárban lesz.

A sztár betegségéről egyébként folyamatosan folynak a találgatások, ugyanis míg kiderült, hogy PTSD-ben szenved, továbbra is skizofrénnek nevezte a sajtó, sőt, még olyan híresztelések is napvilágot láttak, miszerint bipoláris zavarban szenved. Annyit viszont lehet tudni, hogy az állapota javul, bár a jelenlegi helyzet szerint még nem képes arra, hogy az ellene folyó jogi intézkedéseket megértse.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek