Starity

Megjelentek az első képek Kristen és Chloe Moretz filmjéből

2013. október 02. 15:03   |   Szerző: LadyHady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Oliver Assayas új projektjét jelenleg Európában forgatják, pár napja pedig meg is jelent két hivatalos kép a filmből, amin Chloe Moretz, Juliette Binoche és Kristen Stewart is szerepel.

hirdetés
Megjelentek az első képek Kristen és Chloe Moretz filmjéből

A hihetetlenül sikeres, és egy Golden Globe-díjat is bezsebelő Carlos című alkotás után a francia rendező, Oliver Assayas keményen dolgozik az új, angol nyelvű projektjén, a Sils Marián, ami jövő évben debütál majd.

A filmdráma, amit jelenleg Németországban és Svájcban forgatnak, egy tehetséges trióval büszkélkedhet a színészek terén, ugyanis köztük van a tinicsillag, Chloe Grace Moretz, a neves francia színésznő Juliette Binoche és az Alkonyat-filmek sztárja, Kristen Stewart is.

A Sils Maria egy öregedő színésznőről (Binoche) szól, aki főszerepet játszik egy olyan darabban, ami egykor híressé avanzsálta őt, de közben szembe kell néznie fiatalkori szerepével is, akit a Kick-Assből ismert Chloe Grace Moretz alakít. Kristen pedig Juliette asszisztensét formálja majd meg.

A film, Juliette Binoche karakterén kívül még nagy hangsúlyt fektet Jo-Ann szerelmére is, akit a brit énekes-színész, Johny Flynn játszik el. A drámában ezen kívül még szerepet kap pár híres színész is, mint például Daniel Brühl, Tom Sturridge, Bruno Ganz és Brady Corbet.

Hivatalos amerikai megjelenési idejét még nem tudni, de az IFC Films stúdió szerint a Sils Maria 2014-ben debütál a tengerentúli mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek