Starity

Kutyája mentette meg a babát bébiszittere bántalmazásától

2013. szeptember 26. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyjából öt hónapig dolgozott bébiszitterként Alexis Khan a Jordan családnál. Azonban csak most derült ki, hogy a kezdetektől bántalmazta a kisbabát fizikailag.

hirdetés
Kutyája mentette meg a babát bébiszittere bántalmazásától

Charlestonba költözésük után Benjamin és Hope Jordannek szüksége volt egy bébiszitterre ahhoz, hogy 7 hónapos kisfiukkal otthon maradjon valaki. Nem tartott sokáig, mire belebotlottak egy szimpatikus viselkedésű, 22 éves bébiszitterre.

Alexis Khan nagyjából öt hónapon át dolgozott a Jordan családnál, de csak most derült fény arra, hogy fizikailag bántalmazta a gyermeket, Finnt már akkor, mikor még csak két hónapos volt. Ez a borzalmas bántalmazás folytatódhatott is volna, hacsak nem „avatkozott volna közbe” a család kedvence, Killian.

A szülők arra lettek figyelmesek, hogy az egyébként nyugodt, játékos kutya agresszíven kezdett viselkedni a bébiszitterrel szemben minden alkalommal, amikor megközelítette Finnt. Benjamin és Hope kitalált egy tervet, s a legközelebbi alkalommal egy mobiltelefont helyeztek a kanapéba fúrva, és elindítottak egy hangfelvételt. A felvételen először káromkodás, aztán ütések, és végül a gyermek fájdalmas sírásának hangja volt hallható.

„Bele akartam menni a felvételbe, és egyszerűen felkapni a fiamat. Borzalmas tudni, hogy öt hónapon át egy szörnyetegre bíztam, és nem voltam tudatában annak, mi folyik a házamban – nyilatkozta az elkeseredett apa. – Ha a kutyánk nem kezdett volna bajlóslóan viselkedni, és nem hallgattunk volna a feleségem előérzetére, hogy valamit tennünk kell, talán még meg is ölhette volna Finnt a bébiszitter. Soha nem lehet tudni.”

Alexis Khant a dühös szülők természetesen feljelentették, a bizonyítékoknak köszönhetően pedig hamar börtönbüntetésre is ítélték.

Nem ez az első eset, hogy egy hősi kutya mentett meg egy babát. Tavaly Indianapolis-ban egy anya volt otthon kisfiával, amikor betört hozzájuk két fegyveres férfi, akik pénzt követeltek, ám amikor nem kapták meg, fogták a babát, és elindultak kifelé, azonban az ajtóban a család pitbullja akadályt állt. A gyermek visszakerült édesanyja kezébe, azonban a betörők megmenekültek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek