Starity

Christina Aguilera csatlakozik a Futótűzhöz

2013. szeptember 26. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az újabban fantasztikus formában lévő Christina szerdán jelentette be, hogy készülő lemezére felkerült egy új betétdal is, melyet a Futótűz címslágerének választottak a producerek.

hirdetés
Christina Aguilera csatlakozik a Futótűzhöz

A 32 éves, Grammy-díjas Chrisitna Aguilera az Éhezők viadalának új részéhez (The Hunger Games: Catching Fire), a Futótűzhöz adta a nevét és hangját, ugyanis ő fogja énekelni a film betétdalát.

Az énekesnő több mint 9,4 millió Twitter-követőjével és az egész nagyvilággal osztotta meg a hírt szerdán, s már a dal címe is kiderült, mely a We Remainre hallgat.

A Voice zsűritagja már tavaly decemberben tett egy kétértelmű megjegyzést az élő műsorban, miszerint hamarosan egy mozifilmhez is köthetjük a nevét, ám semmi konkrétumot nem volt hajlandó elárulni Christina.

Külön meglepetés, hogy a novemberben megjelenő mozifilmben a Coldplay Atlas című dala is meg fog jelenni, sok más sláger mellett.

Az Éhezők viadala: Futótűz plakátja már bejárta a nagyvilágot, ám a rajongóknak nem kell sokat várniuk a filmre: november 22-én az egész világ láthatja a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek