Starity

Vége Richard Gere házasságának

2013. szeptember 26. 18:06   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Richard Gere második házassága is véget ért. Minden jel arra mutat, hogy Carey Lowell-lel kötött házassága végleg zátonyra futott.

hirdetés
Vége Richard Gere házasságának

Egy ideje már lehetett sejteni, hogy Richard Gere és felesége között nem felhőtlen a kapcsolat, azonban most a család egyik barátja is megerősítette a hírt. Szerinte a pár próbálja úgy intézni a válást, hogy az minél kevesebb kellemetlenséggel járjon, főleg azokban a kérdésekben, ami a gyerekeket is érinti.

Az ok valószínűleg az volt, hogy Gere, aki hívő buddhista, egyre inkább magányra vágyott, míg felesége, Carey szerette a nyüzsgő életet, a társadalmi elfoglaltságokat.

A pár már szét is költözött, a színész maradt közös bedfordi ingatlajukban, az egykor modellkedéssel és színészettel foglalkozó felesége pedig átköltözött North Havenbe, egy történelmi kastélyba.

A pár egyébként 1996-ban találkozott először, és 2002-ben kötötték össze az életüket. Egy közös gyermekük született, Homer, még 2000-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek