Starity

Két panamai szépségkirálynő is címlapra került

2013. szeptember 27. 20:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben a hónapban két egykori szépségkirálynő is visszaköszön Panama két legnépszerűbb magazinjának borítójáról.

hirdetés
Két panamai szépségkirálynő is címlapra került

Irene Núñez és Marelissa Him nem először lettek címlaplányok, hiszen a 2011-es Miss World és Miss Earth Panama már számos magazin borítóján szerepelt.

Irene utoljára az Ellas címlapján pózolt ez év márciusában, most szeptemberben pedig a Mujer magazinról köszön vissza. Érdekesség, hogy az előző hónapban is egy panamai ex-szépségkirálynő szerepelt a Mujer címlapján, a 2010-es Miss Supranational, Karina Pinilla személyében.

A szeptemberi borító nagy sikert tudhat magáénak, sokan úgy vélekednek róla, hogy ez lett a 2011-es szépségkirálynő legjobb címlapja.

Irene Núñez a szeptemberi Mujer magazin címlapján

Mint ahogy Irene, Marelissa sem most először lett címlaplány. 2010-ben szintén az Ellas magazin borítóján szerepelt, utoljára pedig a Mujer magazin márciusi számának modellje volt. Most szeptemberben a Mía magazinról köszön vissza, ami a Mujer mellett a legnépszerűbb magazin Panamában.


Marelissa Him került az e havi Mía magazin borítójára

A CoCoas.net egy szavazást is indított a héten, hogy felmérje, kinek melyik címlap tetszik jobban, az állás eddig azt mutatja, a Mujer magazin nyerte el jobban a közönség tetszését, vagyis az, amin a 2011-es Miss World Panama látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek