Starity

Paul Wesley és Phoebe Tonkin egymásra találtak?

2013. szeptember 27. 16:04   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta bejelentették, Torrey DeVitto és Paul Wesley válását hamarosan kimondják, több pletyka is szárnyra kapott, ezúttal a hírek szerint a Vámpírnaplók másik szereplőjével, Phoebe-vel került közelebbi viszonyba.

hirdetés
Paul Wesley és Phoebe Tonkin egymásra találtak?

A Vámpírnaplók sorozat vámpírja, Paul és a sorozatban szintén szereplő, kórházi dolgozót alakító Torrey DeVitto válásáról az első hírek júliusban jelentek meg, azóta pedig már kiderült, közös hollywoodi házukat szeretnék eladni.

Az ausztrál színésznővel, Phoebe-vel közelebbi kapcsolatba egy hétvégi vacsora során, ahol Paul legjobb barátja, Ben McKenzie és Shelley Henning is részt vett. Egy forrás szerint Paul és a barna szépség romantikus hangulatban töltötték az estét.

Korábban Nina Dovrevvel boronálták össze Pault, a pletykák viszont teljesen alaptalannak bizonyultak. A színésznő jelenleg a táncos és koreográfusként ismert Derek Hough-val randevúzik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek