Starity

Lily Collins csodálja Jennifer Lawrence-t és Kristen Stewartot

2013. szeptember 28. 22:10   |   Szerző: LadyHady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lily Collins a Seventeen magazinnak fejtette ki, hogy miért van oda Jennifer Lawrence-ért és Kristen Stewartért.

hirdetés
Lily Collins csodálja Jennifer Lawrence-t és Kristen Stewartot

Lily Collins új filmje, a Végzet Ereklyéi: Csontváros most megy a mozikban, nemrég pedig a színésznő kifejezte csodálatát, a két franchise-csillagról, az Éhezők Viadala főszereplőjéről, Jennifer Lawrence-ről, és az Alkonyat-filmek főhősnőjéről, Kristen Stewartról.

A Seventeennek adott interjúban Lily kifejtette, hogy mennyire csodálja Lawrence-t és Stewartot azért, hogy mennyire jól kezelik a szupersztárságot: „Csodálom őket, hogy milyen jól kezelik a hírnevüket, és azt is, hogy képesek kilépni a franchise-szerepeikből, és más filmeket forgatnak. Ez az amit akarok – megtalálni az egyensúlyt a nagysikerű filmek és a szenvedélyes projektek között, amiket szeretek– mondta.

Valószínűleg terve sikerülni is fog, hiszem miután megkapta Clary karakterét, Lily új szerepekben is kipróbálhatja magát, ugyanis nemsokára megjelenik a The English Teacher, Craig Zisk rendezésével és Christian Ditter Love, Rosie című filmje is, amiben szintén főszerepben láthatjuk majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek