Starity

Jay Ryan fogait akarja Kristin Kreuk

2013. szeptember 27. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő és vicces kijelentést tett a színésznő nemrégiben, amikor rajongói kérdésekre válaszoltak.

hirdetés
Jay Ryan fogait akarja Kristin Kreuk
Fotó: Mark Davis/WireImage

Népes rajongótábor várja már azt a bizonyos október 7-i napot, amikor is végre megérkezik a The CW-ra a nagysikerű Beauty and the Beast című széria vadonatúj, második évadja, melyben végre továbbkövethetjük Cat és Vincent bonyolult szerelmi életét.

A nyár folyamán sok új érdekes információt tudhattunk meg a jószívű stábnak hála, így kiderült, hogy Amber Skye, Annie Ilonzeh és Blair Redford is fel fog tűnni a folytatásban, de interjúk során még több csemegével szolgáltak. Legutóbb például napvilágot látott egy vicces videó, melyben a két főszereplő, Jay Ryan és Kristin Kreuk válaszolt néhány rajongói kérdésre.

A majdnem kétperces felvétel során a páros láthatólag remekül érezte magát, feleleteikkel és jókedvükkel pedig a nézők arcára is biztosan széles mosolyt csalnak. Kiderült ugyanis többek között, hogy Jay Nicole Kidmant látná legszívesebben vendégszereplőként, Kristin fákon ugrálna, ha egy napra szörnyeteg lehetne, a legviccesebb stábtagok pedig elmondásuk szerint Austin Basis és Nina Lisandrello, de megtudhattuk azt is, hogy a sármos színész bizony hazudik néha – legalábbis kolleganője elmondása szerint.

Viszont a videó legutolsó pár másodperce bizonyult a legmókásabbnak, ugyanis arra a kérdésre, hogy mi lenne az a dolog, amit emlékbe elvinnének a forgatásról, Kristin a következőt válaszolta: „Jay fogait”. Az illetékes persze rögtön tisztázta, hogy a szörnyfogait és nem az igaziakat, eközben pedig jót nevettek a nem mindennapi vágyon.

 

 
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek