Starity

Filippínó lány fejére került a Miss World-korona

2013. szeptember 28. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben az évben 63. alkalommal került megrendezésre a Miss World szépségverseny, melyen 127 lány vett részt. A világszépe, a Fülöp-szigetek delegáltja lett 2013-ban, első udvarhölgye francia, a második a ghánai lány lett. A hazánkat képviselő Rákosi Annamária nem került be a legszebb húsz közé sem.

hirdetés
Filippínó lány fejére került a Miss World-korona

Ebben az évben is megrendezték a világ legnépszerűbb szépségversenyét, a Miss Worldöt. Idén 127 lány szállt harcba a koronáért, akik szeptember elején érkeztek a helyszínre, Indonéziába, ahol majdnem egy teljes hónapon át tartó felkészítőtáborban vettek részt. A lányok között számos különdíjat kiosztottak ez idő alatt. A Beach Fashion háziverseny győztese Miss Brazil lett, a legsportosabb versenyzőnek a holland lányt válaszották, míg a legtehetségesebb Indonézia képviselője lett.

A verseny dontőjét szepteber 28-án rendezték, a Sentul International Convention Centerben. Idén harminc helyett húsz lány került a középdöntőbe, akik között olyan országok delegáltjai kaptak helyet, mint Ukrajna, Szlovákia, Hollandia, India vagy Kanada, a legszebb tíz közé Ausztrália, Anglia és a magyar femenőkkel büszkélkedhető Miss Jamaca is bekerült. Hazánkat idén a Szépségkiárlynő győztese, Rákosi Annamária képviselte, azonban sajnos nem került be a legszebb húsz lány közé sem.

A második udvarhölgy Miss Ghana, azaz Naa Okailey Shooter lett, őt követte Franciaország delegáltja, Marine Lorphelin, a győztes pedig, az idei világszépe, 23 éves Megan Young lett, aki a Fülöp-szigeteket képviselte. A győnyőrű lány fejére a tavalyi győztes, a kínai Wenxia Yu lette a díszes koronát.


Megan Young az első lány a Fülöp-szigetekről, aki elnyerte a Miss World címet

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek