Starity

Kendall Jenner szakított első nagy szerelmével

2013. szeptember 28. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár már jó pár megcsalásos botrány előfordult a Kardashian–Jenner-család háza táján, arra azért nem gondoltunk volna, hogy a 17 éves Kendall is egy ilyen ügy miatt megy szét a barátjával.

hirdetés
Kendall Jenner szakított első nagy szerelmével

A 17 éves modell lány – akire már Russel James, a Victoria's Secret egyik fotósa is felfigyelt – úgy döntött, szakít élete első nagy szerelmével, a kosárlabdázó Julian Brooksszal – s hogy miért? Kendall attól tart, a szexi srác megcsalta őt.

A 19 éves Julianból akkor lett elege Kendallnak, mikor már hiába hívta és bombázta SMS-ekkel, ő teljesen felszívódott, s pár nappal később tudta meg, hogy egy szőke hajú lánnyal látták együtt ebédelni a barátai. Szegény Kendall!

Ugyan nincsen bizonyíték rá, hogy a srác megcsalta a Jenner lányt, az, hogy a fiú 16 hónapnyi együttjárás után ilyen szerencsétlenül adta Kendall tudtára, hogy nem akar többé vele lenni, több mint kínos... Ezzel valószínűleg az egész Kardashian-famíliát magára haragította!

Mindkettejüknek ez volt életük első kapcsolata, ami sajnos csúfos véget ért. A Kardashian–Jenner-famíliára amúgy is rájár a rúd, hiszen Khloe éppen válófélben van Lamar Odomtól, aki súlyos drog- és alkoholfüggőségben szenvedett, ráadásul többször meg is csalta őt.

Amíg Kendall próbálja kiheverni élete első szerelmének elvesztését, új külsővel okozott meglepetést, ugyanis nővérére, Kim Kardashianra hajazva szőkés árnyalatúra festette a haját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek