Starity

Megjelent a Sabrina: Secrets of a Teenage Witch előzetese

2013. szeptember 29. 11:11   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőkeség mindennapjai igazán zsúfoltak. Új albumának munkálatai megkezdődtek, produkciós cége által több film és sorozat készítésénél vesz részt, valamint a szinkronizálásnak sem intett búcsút.

hirdetés
Megjelent a Sabrina: Secrets of a Teenage Witch előzetese

Sabrina sokak számára lehet ismerős, hiszen 1996 és 2003 között  Melissa Joan Hart alakította a tiniboszorkányt nagy sikert maga mögött hagyva. Ennek köszönhetően október 12-én indul a Sabrina: Secrets of a Teenage Witch című animációs sorozat a The Hub Network csatornán.

Sabrina szupererővel van megáldva, hiszen félig boszorkány. Középiskolájában és a varázsvilágban is helyt kell állnia, közben pedig arra kell ügyelnie, nehogy a többi ember tudomást szerezzen az ő titkáról.

A boszi amerikai hangja Ashley Tisdale lesz, akitől nem áll távol a szinkronizálás, hiszen a Phineas és Ferb sorozat egyik főszereplőjének kölcsönzi a hangját, melynek filmes változata is elkészült, ezenkívül pedig Glenn Martin DDS, Family Guy és A Cleveland-show című animációs sorozatokban is hallható volt a hangja egy-egy epizódban.

A sorozatban feltűnő macska, Salem hangjaként Ian James Corlett lesz hallható, akinek nem okozott ez kihívást, hiszen szinkronszínészként tevékenykedik.

Az első képek a főhősről szeptember közepén jelentek meg, az első előzetest pedig a napokban tették fel a YouTube videómegosztó oldalra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek