Starity

Berki Krisztián a Zsófia nevet adná gyermekének

2013. szeptember 29. 11:11   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A volt Fradi-vezér, Berki Kirsztián elárulta, hogy lányának a Zsófia nevet adná a legszívesebben, egyszerűen azért, mert az jól áll egy nőnek.

hirdetés
Berki Krisztián a Zsófia nevet adná gyermekének
Fotó: TV2

Krisztián és kedvese, Pamela novemberre várják kislányukat. Ám, mint minden szülőnek, nekik is dönteniük kell a baba nevéről, akinek egyébként félmillió forintos babakocsit vettek. Azt állítják, nagy a vitatkozás jelenleg, mert nem igazán értenek egymással egyet.

„Nincs eldöntve. Nagyon nagy vitatkozás van. Én Zsófia nevet szeretnék adni a kislányomnak. Szerintem ez egy nagyon szép női név” – mondta a Frizbiben a focista Hajdú Péternek, aki természetesen rákérdezett, hogy esetleg volt barátnője, Szabó Zsófi miatt szeretné-e elnevezni így kislányát. Krisztián azt mondta, nem a közös emlékek vagy az ujjára varrt „Zsófia” miatt szeretné így elnevezni, egyszerűen tetszik neki.

Míg Berki a Pamela névről, addig az anyuka a Zsófiáról nem akar hallani, de elvileg ő sem a színésznő miatt.

„Nem a Zsófi miatt, erre meg is esküszöm. Nem ismerem és miért is nyilvánítanék róla bármilyen véleményt is? Egyszerűen nekem soha nem jutott eszembe a 25 évem alatt, hogy a gyerekemet Zsófiának fogják hívni.”

Mivel ennyire nem egyezik meg a pár a neveket illetően, valószínűleg akkor lehet majd tudni a babáét, mikor megszületik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek