Starity

Jövőre érkezik Tony Bennett és Lady Gaga jazzalbuma

2013. szeptember 29. 17:05   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két sztár már lassan egy éve tervezi közös jazz albumát, aminek dalait már nyáron felvették, a napokban pedig végre a megjelenési időpontot is elárulták.

hirdetés
Jövőre érkezik Tony Bennett és Lady Gaga jazzalbuma

A 87 éves Tony Bennett a jazz-szakma egyik legkiemelkedőbb alakja, karrierje során 17 Grammy-díjat kapott, de még mostanában is gyakran látogatja a stúdiókat. Korábbi interjúiban már többször is beszélt arról, hogy szeretne felvenni egy teljes albumot Lady Gagával, január 22-én pedig még a Fehér Házban is felléptek egyik közös dalukkal.

A napokban egy sajtótájékoztatón vett részt Tony, ahol többek közt Gaga iránti szeretetéről is beszélt, valamint ezzel kapcsolatban bejelentette, hogy közös albumuk 2014 januárjában kerül a boltok polcaira.

Következő év januárjában adjuk ki az albumunkat. Egy szenzációs jazzkorong lett. Úgy vélem, Lady Gaga a szórakoztatóipar Picassója. Ő egy nagyon tehetséges és intelligens személy, annyira imádom őt, olyanok vagyunk együtt, mint két testvérnyilatkozta Tony.

Gaga a kritikusok szerint is megállja a helyét a jazzstílusban, így ez egy nagyszerű út ahhoz, hogy megmutassa a világnak, nem csak a popiparban tud alkotni, emellett tapasztalatot is tud szerezni egy olyan legendás énekes mellett, mint Tony Bennett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek