Starity

TVD: Caroline sokkal félénkebb, visszafogottabb lesz

2013. szeptember 29. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Candice Accolával beszélgetett néhány napja a TV Guide és néhány érdekességet is elárult a jövő héten startoló új évadról.

hirdetés
TVD: Caroline sokkal félénkebb, visszafogottabb lesz
Fotó: Nino Munoz/The CW

Már csak négy napot kell kibírniuk a Vámpírnaplók rajongóinak, hogy újra láthassák kedvenc vérszívóikat, ugyanis október harmadikán újult erővel térnek vissza Mystic Falls lakói az ötödik évad kezdetével. A TV Guide ezért is kereste fel nemrégiben az egyik kedvenc szöszke vámpírunkat alakító Candice Accolát.

A 26 éves színésznő rengeteg érdekességet elárult karakteréről, így kiderült többek között, hogy személyisége sokkal másabb lesz, mint amilyen eddig volt és az ő főszereplésével kialakult szerelmi háromszög alakulásáról is osztott meg néhány információt.

„Egy kicsit félénkebb lesz annál, mint amilyennek eddig láttuk és egy kicsit visszafogottabb, túlterheltebb” – mesélte az újonnan főiskolára került Caroline-ról, aki elhintette, hogy az új helyen bizony Elenával karöltve sok jóképű fiúval is találkoznak majd: „Ugye, hát lesznek új férfikarakterek is a sorozatban, az egyetemen, akik nem éppen csúnyák. Szóval határozottan lesz lehetőség a kísértésre, flörtre, vagy bármi másra, amit az elsőévesek csinálni szoktak a főiskolán. De Caroline erősen fog kapaszkodni Tylerrel való kapcsolatába. Még mindig odáig vannak a másikért, de látni fogjuk, hogy a dolgok megváltoznak, szóval meglátjuk, meddig is lesz képes erre Caroline”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek