Starity

Lessünk be Raquel del Rosario otthonába!

2013. október 01. 14:02   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol énekesnő a napokban bepillantást engedett otthonába, ugyanis blogbejegyzésében osztott meg néhány információt arról.

hirdetés
Lessünk be Raquel del Rosario otthonába!
Fotó: Rubén Fernandez

A spanyol popegyüttes, az El Sueño de Morfeo énekesnője, Raquel del Rosario nemrégiben saját blogján mutatta be otthonát, amely számára a kikapcsolódás és a nyugalom szigete.

Nem igazán tudom, mit válaszoljak arra a kérdésre, hogy hol élek. Úgy gondolom, az én nomád és utazó lelkemmel összeegyeztethetetlen, hogy egy helyen eresszek gyökeret, de sohasem lehet tudni. Ugyanakkor imádom azt az érzést, amikor néhány távoltöltött nap után hazamegyek, és bezárkózhatom a könyveimmel, a zenémmel, a 'rongyaimmal' - mondta Raquel, akinek egyik hobbija a varrás, rengeteg ruháját maga készíti – Ilyenkor kedvemre kísérletezhetek a konyhában vagy takaríthatok. Nemrég feltöltöttem egy fotót az Instagramra a nappalimról, sokan kértek egy bejegyzést a blogomra a dekorációról

Rajongói kérésre tehát, Raquel megosztott néhány fotót az otthonáról. Ahogy látható, nagyon szereti a vintage stílust, a dekoráció nagy részét az utazásai során beszerzett tárgyak díszítik. Tükrök, fényképkeretek, régi képek, párnahuzatok, régiségek, melyeket Mexikóból, Törökországból, Peruból, New Yorkból, Ibizáról, Los Angelesből, Costa Ricáról és a világ több pontjáról gyűjtögetett össze.

Raquel nagyon szereti a természetet, és az innen származó tárgyakat, mint például a kis köveket, fatörzseket. Számára igazi szimbólum a pillangó, egy kalitka vagy egy nyitott lakat, ezek a szabadságra emlékeztetik, a kőtorony az egyensúlyt jelképezi számára, a Buddha szobor pedig segíti a meditációban és inspirálja is.

A kis babakollekció (Tim Burtontól) utal Raquel gyermeki lelkére, és a mesék iránti szeretetére. A gyertyák és füstölők pedig a nyugodt, pihentető légkör megteremésében segítenek az énekesnőnek.

Ahogy a ház majd minden tárgya, a fogas is különleges. A bejárati ajtó mögött található alkotás régi ajtókból áll, amelyeket egy épület törmelékei között talált évekkel ezelőtt Caracucában, és azt a néhány régi fémakasztó egy New York-i piacon vette.

A bejegyzés végén Raquel, megosztott egy fotót egyik rajongója ajándékáról is, mely szintén lakását díszíti: „Szeretném megmutatni egy kedves rajongóm ajándékát, amit imádok. Két baba, az egyik Pedrót a másik pedig engem ábrázol. Tökéletes másaink, még a tetoválások is megvannak

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek