Starity

Kínos helyzetbe került Tóth Gabi

2013. október 01. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vadon Jani és Sebestyén Balázs kérdezgette az X-Faktor egyetlen női mentorát, aki egy darabig hősiesen válaszolgatott a kérdésekre, ám volt egy, aminél a gépezet hazugságot észlelt.

hirdetés
Kínos helyzetbe került Tóth Gabi

Sebestyén Balázs és társa, Vadon János faggatták Tóth Gabit nemrégiben, aki közben egy hazugságvizsgáló-gépre volt rákötve. A műsorvezetők rendesen megszívatták az énekesnőt, aki egy kérdésnél be is pittyegett.

A mentor hősiesen vette az izzasztó kérdéseket, egyre azonban becsipogott a gép. Gabi azt a kérdést kapta, hogy az X-Faktor jobb műsor-e a Megasztárnál és, mikor határozottan az X-Faktort mondta, a gép elkezdett csipogni. Ezek után Balázsék megint megkérdezték, mire az énekesnő ugyanazt válaszolta és a hazugságvizsgáló ismét jelzett – a gép szerint Gabi nem mondott igazat.

A kellemetlen helyzet ellenére az énekesnő nem blokkolt le, bár kissé zavarba jött. Ezek után természetesen folytatták a kérdezősködést, utána pedig már simán vette az akadályokat, majd később elárulta, bosszút fog állni a „két két pernahajderen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek