Starity

Könyvet ír életéről María de Villota

2013. október 01. 20:08   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

María de Villota Twitteren osztotta meg rajongóival, hogy könyvet készül írni életéről. A készülő könyvről még egy képet is megosztott.

hirdetés
Könyvet ír életéről María de Villota

María de Villota neve főleg azoknak lehet ismerős, akik jártasak az autóversenyzés és főleg a Forma–1 világában. Ő volt ugyanis nagyon régóta az első női pilóta, aki eljutott odáig, hogy egy Forma–1-es csapat (név szerint a Marussia) tesztpilótája legyen.

Tavaly azonban egy, a Marrusiának tett egyenesvonalú teszten María életveszélyesen megsérült, amikor a boxba hajtás közben nekicsapódott egy kamion rámpájának. Akkor mindenki azért szurkolt, hogy a pilótanő életben maradjon.

Szerencsére az orvosoknak sikerült megmenteni az életét, azonban jobb szeme világát örökre elveszítette, ezzel pedig az életének számító hivatását is. Nagyon sok ember összeomlana egy ilyen baleset után, azonban María méltóságteljesen viseli sorsát, mindig vidám és teljes erejével azon van, hogy boldog, teljes élete legyen.

Ennek részeként megírja önéletrajzát, ahol többek között a balesetéről is szót ejt. A Twitteren pedig közzétette a bevezetőt, ami így szól:

Kacsints az életre!

Játszd újra, Sam!

Egy nap volt lehetőségem megismerni Eduardo Punsettet. Minthogy mind a ketten előadók voltunk elkezdtünk beszélgetni a FELFEDEZÉSRŐL, és mielőtt felment volna a színpadra Electric Nana beszélt az énekesek közötti beavatkozásokról. Ekkor olyat mondott, ami megragadta a figyelmemet:

„Tisztázzuk! A legjobb kommunikációs forma kétség kívül a zene. A szavak nem tudnak semmit sem tenni, nincs semmiük.”

Igaza volt. Semmi sem segített jobban feldolgozni életem sorfordító élményeit, mint egy dal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek