Starity

Zombival folytatódik a Jóban Rosszban

2013. október 02. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban című magyar sorozat zombival fog hódítani. Egy lövöldözésben elhunyt áldozat fog felkelni sírjából. A szappanopera nem először hozott váratlan fordulatot, hisz nemrég még Betty egy szellemmel beszélgetett.

hirdetés
Zombival folytatódik a Jóban Rosszban
Fotó: TV2

A sorozat újra meglepő fordulatot hoz: zombik jelennek meg az erdőben. A történet szerint egy munkahelyet akarnak építeni az erdő egy részére, ahol a Mihályfi Balázs által megformált Konrád doktor is él a lakókocsijában.

Az orvos természetesen kiakad, hisz halott szerelme, Zsuzsanna hamvai is oda vannak elásva. Konrád rémálmában szerelme kikel a sírjából, így igen rémisztő jeleneteket láthatnak majd a nézők.

Szalai Mariann, aki Zsuzsannát alakítja a sorozatban így számolt be a kulisszatitkokról: „A pályafutásom során első alkalommal ástak be a földbe. Szerencsére profin előkészített terepen forgattunk, így a hűvös idő ellenére sem fáztam. Körbetekertek fóliával, és teljesen elfedték a testem, még a fejem is be volt takarva avarral. A hatás fokozása érdekében pedig sápadtra maszkíroztak, és a hajamat is bekócolták.”



Fotók: TV2

A Jóban Rosszban már nem először rukkolt elő bizarr dolgokkal, hisz nemrég a Szabó Zsófi által megformált Betty a halott Tamás atyával társalgott, aki jelenleg egy hús-vér emberként éli mindennapjait, csak éppen más néven, más múlttal..

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek