Starity

Sztárok és kedvenc fejfedőik X.

2013. október 02. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudni szeretnéd, mely darabért van odáig például Avril Lavigne, Ashley Tisdale, Tom Beck, vagy éppen Ed Westwick? Akkor lesd meg összeállításunkat!

hirdetés
Sztárok és kedvenc fejfedőik X.

Cikksorozatunk ismételten új résszel jelentkezik, ezúttal már a tizedikkel, melyben most kivételesen tíz sztárt és az ő kedvenc fejfedőiket vettük górcső alá. Lássuk tehát Taylor Swift, Tom Beck, Rihanna, Michael Trevino, Fluor, Ed Westwick, Christina Aguilera, Millie Mackintosh, Avril Lavigne és Ashley Tisdale kedvenc sapkáit és kalapjait!

Az egykori szöszke Disney-csillag az évek múlásával igazi felnőtt nővé érett, aki azonban erősen ragaszkodik kedvenc fekete sapkájához, amit előszeretettel húz fejébe a hétköznapokon vásárlás, séta, vagy éppen dolgai intézése alkalmával.

Christina Aguilera közismerten mániákus a kalapok és olykor a sapkák terén is, méretes gyűjteményéből pedig nem túl meglepő módon nem csak egyetlen darab rabolta el szívét, hanem több is. Ezúttal ezt a fekete színű, szürke szalaggal díszített darabot szemeltük ki, amiben már számtalan alkalommal kapták lencsevégre.

A Gossip Girl egykori Chuckja is előszeretettel dobja fel öltözékét olykor egy-egy fejfedővel, egyik kedvence pedig ez a barna, kockás smici sapka, melyet főként az egyszerű mindennapokon hord.

Hazánk egyik legnagyobb celebjét, Fluor Tomit ritkán látni baseball sapka nélkül, és van is miből válogatnia, hiszen hatalmas kollekciója számtalan színű és mintázatú sityakot rejteget. Azonban ez a fehér alapon kék, szürke és pink csíkokkal díszített darab rengetegszer landolt már fején például klipforgatás, interjú, vagy éppen fellépés alkalmával is.

Professor Green újdonsült feleségének gardróbjában és szívében is helyet kapott egy fekete kalap, melynek egyszerűségét a jobboldalon található toll dobja fel. Millie rengeteg alkalommal döntött úgy, hogy kedvenc fejfedőjével dobja fel szettjeit, hol hivatalos megjelenéseken, hol pedig a hétköznapokon.

A Vámpírnaplók dögös vérfarkasát, Tyler Lockwoodot alakító Michael Trevino előszeretettel bújik kedvenc szürke sapkája menedékébe a kamerákon túl, amikor egy kis kikapcsolódásra vágyik barátaival vagy bujkálásra a kíváncsiskodó tekintetek elől.

A kanadai énekesnő is odáig van a különböző stílusú, színű és fajtájú fejfedőkért, hiszen a hétköznapok alkalmával is gyakran kapják lencsevégre a paparazzók sapkái rejtekébe bújva, ám olykor fotózások és hivatalos események idején is fejébe húzza például ezt a fekete kalapot.

A botrányos énekesnő öltözködése manapság vegyes érzelmeket vált ki a nagyvilágból, sőt sokakból ellenszenvet, ami nem is annyira meglepő, hiszen ritkaságnak számít, hogy valamelyik intim testrésze ne kandikálna ki apró ruhadarabjai alól. Arcát viszont ennek ellenére sokszor rejti e katonamintás satyek alá, melynek baloldalán néhány kitűző is található.

A Cobra 11 sztárjának egyértelműen ez az egyszerű fazonú szürke sapka a kedvence, amiben városnézésen, hivatalos eseményeken is részt vett már. De napvilágot láttak olyan képek is Tomról, melyeken konyhájában serénykedik és bohóckodik, szintén szíve választottjával a fején.

A sokak által kifogásolandó magánéletet élő énekesnő stílusa sokat változott karrierje felfelé ívelésével, így ma már egyre nőiesebb, dögösebb ruhákat húz magára, melyekhez olykor felveszi kedvenc fekete színben pompázó kalapját is, legyen szó akár koncertekről, díjátadókról, vagy éppen fotózásokról.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek