Starity

Szerepet kapott Szorcsik H. Viki kislánya

2013. október 03. 16:04   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szorcsik H. Viki nemrég szülte meg második gyermekét, Zarát, ő máris szerepet kapott a Jóban Rosszbannál. A kismama azonnal igent mondott az ajánlatra, hisz ő is ott dolgozott és természetesen szereti volt kollégáit.

hirdetés
Szerepet kapott Szorcsik H. Viki kislánya

A Jóban Rosszbannak éppen egy újszülött csecsemőre volt szüksége, így felhívták Vikit, aki öt évet dolgozott a sorozatnál. A színésznő büszke a mindössze kéthetes lányára, és alig várja, hogy a nézők is láthassák a pici Zarát a képernyőkön.

Erről egyébként Viki a közösségi portálján tájékoztatta rajongóit, és a TV2 nézőit:

„Eljött a nagy nap! Terhességem utolsó napján felhívtak a Jóban-Rosszbanból, hogy kéne egy pici baba szereplőnek. És ránk gondoltak. Természetesen igent mondtam, hiszen 5 évig szereplője voltam, és szerettek, felneveltek... Miért mondanék egy ilyen klassz csapatnak nemet?! Szóval lassan eljön az idő, és Zarácska kamera elé áll. Helyettem. De furcsa lesz látni! Szurkoljatok, hogy ne sírdogáljon!” – írta izgatottan az anyuka.


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek