Starity

Rafael Nadal és Clara Alonso címlapon

2013. október 03. 17:05   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vanity Fair magazin spanyolországi kiadása idén ünnepeli ötödik évfordulóját. Ez alkalomból kérték fel a spanyol teniszcsillagot, Rafael Nadalt és a modell Clara Alonsót, hogy pózoljanak a címlapon.

hirdetés
Rafael Nadal és Clara Alonso címlapon

Rafa Nadal 2008-ban szerepelt először a magazinban, majd négy évvel később, 2012-ben, amikor a magazin Az év embere díjat neki ítélte. Talán a karrierje során ért nehézségek miatt – melyeket sikeresen leküzdött, – választotta őt a magazin a címlapra, most, mikor Spanyolország egy komoly válságban szenved.

Clara Alonso hazánkban kevésbé ismert modell, 15 éves kora óta dolgozik a divat világában. 2008-ban részt vehett a Victoria's Secret show-n, ő volt a harmadik spanyol modell az angyalok közt. A hazájában és a világ különböző pontjain hatalmas sikereket elérő Clara mondott néhány szót a válságról: „Azt hiszem, hogy sok időbe fog telni, mire kijutunk a válságból. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, a mi generációnkra van szükség. ”

„Az egyetlen kiút a válságból a munka. Egy igazságtalan világban élünk, ahol valakinek több jut, valakinek kevesebb. Meg kell próbálnunk megtalálni a középutat és igazságosságra törekedni”fűzte hozzá Rafael. A teljes interjú és a fotósorozat megtalálható a spanyol Vanity Fair októberi számában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek