Starity

Sztárok és eljegyzési gyűrűik VII.

2013. október 03. 17:05   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összeállításunk hetedik részében újabb tíz híres hölgyet és eljegyzési gyűrűiket ismertetjük.

hirdetés
Sztárok és eljegyzési gyűrűik VII.

Rachel Bilson

Rachel kezét  Hayden Christensen színész kérte meg nagy titokban 2008-ban az ünnepek alatt. Az ujjára két karátos szoliter gyűrű került, mely becslések szerint több mint 6 millió forintot ér. Eljegyzésüket azonban 2010 júniusában felbontották.

Hilary Duff

Karrierjét gyerekként kezdő Hilary már családanya, hiszen kisfiának 2012. március 20-án adott életet. Férje  Mike Comrie, aki a nagy kérdést 2010. február 19-én tette fel számára és egy 14 karátos platina vágott gyűrűvel ajándékozta meg. Esküvőjüket pár hónappal később, augusztus 14-én tartották meg.

Amy Adams

Amy Adams kezét Darren Le Gallo kérte meg, akit már 2001 óta ismer. Jean Dousset által tervezett egykarátos gyűrű került a színésznő ujjára 2008 júliusában. Az esküvőre ugyan még nem került sor, de így is nagy a boldogság, hiszen első közös gyermekük 2010. május 15-én született, aki az Aviana Olea Le Gallo nevet kapta.

Maria Sharapova

Maria megtalálta a számára tökéletes társat Sasha Vujacic kosárlabdázó személyében – legalább is így tűnt 2012-ig. A leánykérésre Manhattan Beach-en került sor, ahol egy több mint 54 millió forintot érő gyűrű került a teniszező ujjára. Az eljegyzés felbontását 2012 szeptemberében jelentették be, arra hivatkozva, hogy a munkájuk mellett nehéz párkapcsolatban élni.

Avril Lavigne

Avril kezét hathónapnyi randevúzás után  Chad Kroeger kérte meg ezzel a 14 karátos eljegyzési gyűrűvel 2012 augusztusában. Az esküvőjüket 2013 júliusának első napján tartották meg a Kanada Napon, 10 hónapos jegyesség után Franciaországban.

Paris Hilton

Paris Hiltonnak a nagy kérdést Paris Kasidokostas Latsis tette fel 2005. május 25-én, majd egy 24 karátos gyémántot húzott az ujjára, melynek értéke becslések szerint 1 milliárd forintra tehető. A pár Károly hercegnek küldött kérelmet, melyben leírták, esküvőjüket a Westminster apátságban, a St. Pál Székesegyházban vagy pedig a windsori kastélyban szerették volna megtartani. 2005 szeptemberében viszont már szakításuk híre jelent meg.

Christina Applegate

A szőke színésznő kezét először Jonathan Schaech kérte meg, esküvőjüket 2001 októberében tartották meg. Boldog házasságban éltek 2007-ig, majd ez év augusztusában kimondták válásukat. Azóta újra férjhez ment, gyermeke 2011 elején született.

Jennifer Lopez

2001 májusában – három hónappal azután, hogy véget ért három éves kapcsolata Diddyvel – egy smaragd vágott eljegyzési gyűrűvel ajándékozta meg Chris Judd táncos. Esküvőjüket 2001 szeptemberében tartották meg, majd 2003-ban kimondták válásukat.

Jessica Simpson

Jessica kezét Eric Johnson kérte meg egy Neil Lane által tervezett rubin- és gyémántgyűrűvel, melynek értéke 21 millióra becsülhető. Az esküvőjüket 2010 végén tartották meg, azóta pedig egy kislány és egy kisfiú is boldogítja mindennapjaikat.

Brooklyn Decker

2008 márciusában  Andy Roddick a Tiffany and Co.-nál vásárolt, majd megkérte Brooklyn kezét. Andy az örömhírt hivatalos oldalán jelentette be, ezt követően pedig 2009 áprilisában egybekeltek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek