Starity

Topless pózolt Nina Dobrev

2013. október 04. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

WhoSay-oldalára töltött fel magáról alig fél napja egy meglepő fotót a színésznő.

hirdetés
Topless pózolt Nina Dobrev
Fotó: Ocean Drive Magazine

Nina Dobrev eddig még egyetlen fotózás, vagy szerep kedvéért sem állt anyaszült meztelenül a kamerák elé, bár természetesen a Vámpírnaplók néhány részében már látható volt lenge öltözetben és az Entertainment Weeklynek is állt már modellt két sorozatbeli kollegájával, Ian Somerhalderrel és Paul Wesley-vel egy fülledt hangulatú fotosorozat keretein belül tavaly. Most azonban saját maga tett közzé egy olyan képet, melyen topless pózol.

A gyönyörű színésznő az Obamacare nevezetű program miatt döntött a merész a fotó elkészítése mellett, amin mindössze egy kartonlappal takarja felsőtestét, melyen a GetCovered felirat olvasható, amivel arra ösztönzi az embereket, hogy törődjenek az egészségükkel.

„Kanadai vagyok. Nálunk mindenkinek van egészségügyi biztosítása. Ha nincs biztosításod, akkor menj a HealthCare oldalára és jelentkezz, mert e nélkül teljesen csupasz és védtelen vagy” – írta a képhez a 24 éves Dobrev.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek