Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. október 06. 13:01   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A következő hírcsokorból megtudhatjátok, hogy mikor jelenik meg Honey új lemeze, mi a helyzet Amanda Bynesszal, milyen jótékonysági esten vett részt Vanessa Hudgens, illetve milyen sorozatban lesz majd látható Lisette Morelos.

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Akusztikus lemezzel jelentkezik Honey

A tehetséges énekesnő új oldaláról mutatkozik be, hiszen idén kiad egy akusztikus albumot, melynek a megjelenése novemberre várható. Tehát újra megjelenteti a Million című nagylemezét, méghozzá duplalemezes változatban. A második anyag egy teljesen új dalokat fog tartalmazni.

„A szívemet is beleadtam ebbe az albumba. Azt lehet erre mondani, hogy ez lesz életem legjobb anyaga, amit valaha rögzítettem. Ének, zongora és gitár is elhangzik benne. Nincs számítógépes hang, csak az én saját hangom hallatszik majd rajta. Egyszerű és igaz lesz. Alig várom, hogy hallhassam.”

*

Új albumot jelentet meg Alexz Johnson

Az Instart starból is jól ismert Alexz idén november 19-én jelenteti meg következő lemezét, mely nem teljes stúdióalbum lesz és egyelőre névtelen. Az énekes-színésznő teljes albummal 2010-ben jelentkezett utoljára, amikor is kijött a Woodoo.

„Szeretném megköszönni a türelmetek az új albummal kapcsolatban. Ez egy olyan munka volt, amibe a szívemet is beleadtam. Nagyon büszke vagyok a dalokra és a csapatra. Köszönjük!” – írta ki Facebook-oldalára Alexz.

*

Újra forgat Lisette Morelos

A Telemundo Studios Miami új sorozatának, a La Impostorának főszereplője Lisette lesz, aki ezúttal két szerepben lesz látható: Blanca Guerrero és Victoria San Marino karakterét játssza majd, hozzá csatlakozik Sebastián Zurita, Mauricio Hénao, Christian Bach, Jonathan Islas és Manuel Landeta is.

A spanyol nyelvű, romantikus szappanopera története egyelőre ismeretlen, az eredeti történetet és a forgatókönyvet Sebastián Arrau és Coca Gómez írták, az átdolgozást pedig szintén Sebastián Arrau készítette.

*

Amanda Bynes anyukája nyilatkozott a lánya állapotáról

„Szeretném, ha mindenki tudná, hogy a 99%-a, amit a lányomról írnak, hazugság és félrevezető. Sem én, sem a család más tagja nem adott nyilatkozatot az állapotáról és a diagnózisról. Hisszük, hogy a lányunk állapota a magánügye. Nagyra értékeljük az emberek őszinte támogatását, ő ebben a nehéz időben megérdemli, hogy tiszteletben tartsák a magánéletét. Én és a férjem is szeretjük Amandát, és ő biztosan át tudja majd vészelni ezt a helyzetet!”

*

Turnéra indul Nela Pocisková

Az énekes-színésznő idén november 3-án elkezdi bejárni Csehszlovákiát. ALive Tour 2013. december 8-án fejeződik be, és egy lemezen is helyet kap majd.

Sőt, hamarosan új videoklippel is jelentkezik, mely a Mysterious Boy címet kapta, ezúttal is angolul énekel – a nyelv nem ismeretlen számára, hiszen felénekelte már Kari Kimmel So in Love című dalát is.

*

Vanessa Hudgens a mellrák ellen kampányol

Legjobb barátnője, Ashley Tisdale mellett ő is nagy támogatója a halálos betegség elleni harcnak, ezért a héten részt vett a The Breast Cancer Research Foundation jótékonysági estjén New Yorkban. Vanessa természetesen nem csak pénztárcájával, hanem öltözékével is képviselte a jó ügyet, mivel pink magassarkúban és retiküllel a kezében lépett a rózsaszín szőnyegre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek