Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

2013. október 05. 19:07   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudni szeretnéd mi történt Istenes Bencével, mit tervez Palácsik Tímea és Andy Vajna vagy, hogy miről mesélt Szabó Zsófi? Akkor lesd, meg rövidhíreinket!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

Pozitív energiát kér Istenes Bence

A fiatal műsorvezető lebetegedett, éppen egy héttel az X-Faktor első élő adása előtt, így most minden erejével azon van, hogy addigra rendesen meggyógyuljon és színpadra tudjon állni Lilu oldalán.

Bence Facebook-oldalán osztott meg egy képet magáról, amin ágyban fekve látható, rajongóinak pedig annyit üzent, hogy lájkkal tudnak neki pozitív energiát küldeni.

Fotó: Facebook

*

Szabó Zsófi nem féltékenykedik

Jóban Rosszban-beli karakterével ellentétben a szőkeség nem az a hisztis fajta barátnő a kapcsolatok terén, mivel nála a bizalomra épül minden, ennek eltűnésével pedig a véleménye szerint a kapcsolatnak is befellegzett.

„Betty velem ellentétben sokkal inkább féltékeny típus, és szabályosan nekiesik Balázsnak, amikor egy apró gyanús jelet tapasztal. Én sosem voltam egy balhézós, hisztis típus. Ha egy kapcsolatban nincs meg a bizalom a másik iránt, akkor igazából nincs is miről beszélni” – árulta el a Borsnak nemrégiben Zsófi.

*

A Mahasz-lista első helyén nyitott az új Wisdom-album

Szeptember 27-én jelent meg a magyar rockbanda legújabb lemeze, Marching For Liberty címmel, mely igen előkelő helyet ért el a Mahasz listáján. A korong ugyanis a dobogó legfelső fokán nyitott, így pedig maga mögött hagyta például a Metallica 3D-s filmjének hivatalos filmzenealbumát is.

*

Oroszlánnal és kígyóval haverkodott Istenes Bence

Az X-Faktor újdonsült műsorvezetőjének nem mindennapi élményben volt része néhány napja, ugyanis abban a megtiszteltetésben részesült, hogy megismerkedhetett közelebbről is Szultánnal, a cirkuszi oroszlánnal és egy óriáskígyóval is. Azonban nem alakult ki semmilyen komoly kapcsolata egyik állattal sem, mivel Bence egyenesen rettegett tőlük.

Fotók: Facebook

*

Amerikában akar új életet kezdeni Palácsik Tímea

Andy Vajna fiatal felesége nem érzi magát jól Magyarországon az őt ért támadások miatt, ezért mindenképpen el akar költözni a tengerentúlra férjével.

„Ha Andynek lejár ez a munkaszerződése, szeretnénk kimenni külföldre, Amerikába. Nem lennék egyedül, mert most már ott kint is sok barátom van – osztotta meg Pirner Almával a Hal a tortán című műsorban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek