Starity

Ian Somerhalder nagypapa lesz

2013. október 05. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sármos sztárja a napokban jelentette be közösségi profiljain az örömhírt.

hirdetés
Ian Somerhalder nagypapa lesz
Fotó: Nino Munoz/The CW

Meglepő és egyben remek hírrel örvendeztette meg rajongóit Ian Somerhalder a napokban Twitter- és Facebook-profilján is, ugyanis elárulta: nagypapa lesz! Azonban nem kell megijedni, mivel nem került elő egyetlen eltitkolt gyermeke sem és nem ők ajándékozzák meg unokákkal, hanem nyáron magához vett kutyája, Nietzsche vemhes.

„A vihar előtti csend... Most indult el a Vámpírnaplók ötödik évada és most arra készülök, hogy néhány élet kapuját nyissam meg nagypapaként. Így van, éppen egy olyan pocakon tartom a kezem, ami hamarosan a világra szabadít nyolc csöppséget. Amit egy állat megmentésének gondoltam, az most rögtön kilenc lett, ugyanis Nietzsche mama kölykei pár napon belül megérkeznek. @thejram nagynéni és @polivierjr nagybácsi készüljetek néhány babára! Két macska és kilenc kutya tekinthető egy kis felhalmozódásnak?” – írta az Instagramra.

Ian lázasan készül a kis jövevények érkezésére és rajongóit is folyamatosan informálja a történésekről, de emellett a Vámpírnaplók héten indult új szezonja is lefoglalja. Nemrég például elárulta, hogy nagyon reméli, karakterének sohasem fog feltűnni hasonmása: „Szerintem a világ nem tudna két Damont kezelni. Az nagyon ijesztő lenne”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek