Starity

Bizarr! Szemével fest a különc művész

2013. október 06. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akár félmilliót is keres egyetlen festményével az a 27 éves, Buenos Aires-i művész, aki a szemén keresztül spricceli a festéket a vászonra.

hirdetés
Bizarr! Szemével fest a különc művész

Vászonfestményei láttán lehet, hogy könnyek szöknek az emberek szemébe, de Leandro Granato sír minden egyes festmény készülésekor. A különc művész orrán át szippantja fel a 800 mililiternyi festéket, majd a szemgolyóit megkörnyékezve a vászonra spricceli.

„Gyerekkorom óta tudtam, hogy különös kapcsolat van a szemem és orrom közt” – mondja a 27 éves srác, aki Buenos Airesben dolgozik.

Mint gyermekkorában kiderült, ha bármit felszippant, az képes távozni belőle a szemeim keresztül, legyen szó levegőről vagy folyékony anyagról. „Most egy új festési módszer feltalálója vagyok, és ebből is élek. Amint közöltem a családommal és barátaimmal, mindenki azt mondta, megőrültem.”

Most viszont támogatják és megértik döntéseit, sőt, akkora rajongótáborra tett szert, hogy egyes emberek képesek félmillió forintot adni a képeiért!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek