Starity

Börtönbe kerülhet VV Cristofel

2013. október 07. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cristofel még két évvel ezelőtt bántalmazta akkori barátnőjét, VV Veronikát. Most úgy tudjuk, hogy új barátnőjét is elverte, aminek már börtön lehet a vége.

hirdetés
Börtönbe kerülhet VV Cristofel
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nem ez volt az első eset, amikor Cristofel bántalmazta barátnőjét, tavaly ugyanis kórházba kellett szállítani a lányt, bár akkor is kétségbe vonták a sztár szavait. Most Viviennt, jelenlegi barátnőjét ütötte meg.

A történtek felszakították Veronika sebeit is, elárulta, hogy nagyon fél Cristofeltől, és tudta, hogy meg fog ismétlődni valakivel a bántalmazás.

„Nem szívesen beszélek már Cristofelről. Nagyon megviseltek a tavalyi események, szeretném minél hamarabb elfelejteni, de nem megy. Különösen, hogy most ugyan más lánnyal, de megint hasonló történt” – mesélte Veronika a Blikknek, és gyógyulást kívánt Viviennek.

A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség három vétség miatt emelt vádat a Központi Bíróságon, az egyik a könnyű testi sértés vétsége. Ha a legutóbbi bántalmazás is beigazolódik, mindössze egy újabb eljárás szükséges ahhoz, hogy Cristofel a rácsok mögött végezhesse.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek