Starity

Új fényképek láttak napvilágot Ördög Nóriék kislányáról

2013. október 07. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az öt hónapos kislányról, Miciről eddig alig láthattunk képeket, csak olyat hoztak a nyilvánosságra, amin a profilja látható. Most azonban Nánási Pál megmutatja gyönyörű kislányát.

hirdetés
Új fényképek láttak napvilágot Ördög Nóriék kislányáról
Fotó: Nánási Pál

Mindenkinek feltűnhetett, hogy eddig Ördög Nóra és Nánási Pál gyermekéről, Miciről csak profilfotókat hoztak nyilvánosságra. A fényképész most azonban megmutatta kislánya egész arcocskáját, sőt, igen elragadó képeket is láthatunk.

Természetesen a műsorvezető anyuka írt is ezzel kapcsolatban blogjára: „Nehéz a helyünkben jót tenni: ha „mutogatjuk” Micit, az a vád ér minket, hogy ez a szegény gyerek nem választhatott, hezitálás nélkül betoltuk a reflektorfénybe. Így viszont, hogy eddig nem tettük, azt kaptuk, hogy miért játsszuk meg magunkat? Miért rejtegetjük? Pedig eszünk ágában sincs. Nincsenek szavak, mennyire büszkék vagyunk rá! Mici tökéletes. És mint minden hétköznapi anyuka és apuka, mi is tudatni szeretnénk az egész világgal folyamatosan, reggeltől estig, hétfőtől péntekig, minden áldott nap, hogy milyen csodálatos gyerekünk van!”

A fotókat ide kattintva lehet megtekinteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek