Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. október 08. 13:01   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héten egyértelműen a fekete-fehér összeállítások uralkodtak a vörös szőnyegen, a sztárok inkább a letisztultabb formákat és az egyszerű szabást részesítették előnyben.

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Miranda Kerr – 2013. október 1.

Első és egyben utolsó utcai öltözék a listán a mindig trendi Miranda Kerren látható. Az ausztrál szépség fekete ingjét és rövid bőrsortját egy laza, skótkockás dzsekivel párosította. Kiegészítőként egy felül strasszokkal kirakott cicaszemüveget viselt Chanel-táskával és egy pár sötétszürke kiscsizmával.

Sandra Bullock – 2013. október 2.

A csodaszép színésznő kétszer is szerepel a legjobban öltözöttek listáján ezen a héten. A különleges szabású Gambattista Valli márkájú ruhát Martin Katz-ékszerekkel viselte, valamint fekete-fehér magassarkúban pózolt a fotósok előtt legújabb filmjének bemutatóján.

Emma Watson – 2013. október 3.

A már most nagy népszerűségnek örvendő Gravitáció című film premierjére Emma egy hófehér J. Mendel-ruhát és hozzá passzoló táskát vett fel, s egy különleges magassarkúval egészítette ki a szettet.

Penélope Cruz – 2013. október 4.

Nem lehet kérdés, hogy a gyönyörű spanyol színésznő ruhája az egyik legszebb ebben az összeállításban. A sötétkék Temperley London márkájú estélyit egy az egyben ellepik az arany csipkemotívumok, melyhez aranyszínű táskát társított Penélope.

Cate Blanchett – 2013. október 5.

Cate egy díjat vehetett át ebben a testszínű csipkével szegélyezett Armani Privé-ruhában a Lincoln Centerben. A bőrszínű kisruhához a trendhez híven ugyanolyan árnyalatú magassarkút húzott.

Sandra Bullock – 2013. október 6.

A fantasztikus formában lévő Sandra a USC Shoah Alapítvány gálájára vette fel ezt az ujjatlan, fekete és fehér csipkével díszített ruhát, mely teljes mértékben kihangsúlyozta szép alakját.

Charlize Theron – 2013. október 7.

Csodálatosan festett a Stella McCartney által tervezett fehér miniruhában a Variety ötödik alkalommal megrendezett Power of Women partiján, mellyel igencsak szolid hatást ért el. A ruhához párosított fekete-fehér mintás táska szintén McCartney, a magassarkú cipő viszont Giuseppe Zanotti tervezése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek