Starity

Sleepy Hollow: mindenről lehull a lepel

2013. október 08. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkinek féltve őrzött titka van, melyekre hamarosan fény derül – ígéri az Irvinget alakító Orlando Jones.

hirdetés
Sleepy Hollow: mindenről lehull a lepel

Négy epizóddal a háta mögött a Sleepy Hollow számos műfajt felölel: thriller, horror, krimi, romantikus dráma és vígjáték. Orlando Jones szerint, aki Irvinget alakítja, pontosan ez volt az, ami megfogta – ezért szerződött végül a sorozathoz.

„Miért vállaltam el a szerepet? Mert ilyet még nem láttál egyórás leosztásonként. Természetesen érdekel a sci-fi, de izgatottá tett annak a lehetősége, hogy olyan műsort készítsünk, amihez nincs fogható. Nagyon ijesztő, két másodperccel később pedig már nevetsz, belemerülsz a történelembe.”

Elmondása szerint ez egy hatalmas, őrült ötlet volt, de sosem látott még korábban ehhez hasonló forgatókönyvet. Az is segítette a döntésben, hogy „globális a casting”, azaz számos nemzetiségből találunk valakit a műsorban.

„Nincs olyan, hogy melegek jogai, polgárok jogai, csak emberek vagyunk. Imádom, ahogy a Sleepy Hollow összefoglalja ezeket és nyitott marad.”

Orlando elmondása szerint még több izgalomra számíthatunk, sosem tudhatjuk, ki a gonosz és ki a jó, mivel mindenkinek van egy féltve őrzött titka.

„Mindenki motivációit meg fogjátok érteni, egyelőre keveset tudtok a karakterekről, de ahogy a történet halad előre, mindenkiről megtudtok majd mindent, például azt is, Katrina hogyan került a két világ közé és miért.”

A negyedik rész tegnap este került adásba, Ichabod szembesülhetett azzal, miféle apokalipszist jelent, ha két nő közé kerül, ám az ötödik epizódban életveszély vár rá: a John Doe nevet viselő epizódban megfertőződik egy gyógyíthatatlan, misztikus betegséggel — íme, az előzetes!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek