Starity

Várható sorozatok ősztől a Disney Channelen

2010. augusztus 22. 17:05   |   Szerző: bridgitmendler97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney Channelen a jövőben sok újdonságot láthatunk. A legtöbb új produkciót szeptemberben mutatja be a csatorna, de szeptember nemcsak ezért különleges, hanem azért is, mert 19-én lesz 1 éves a magyar Disney Channel!

hirdetés
Várható sorozatok ősztől a Disney Channelen

A Jonas sztárjai Los Angelesbe költöznek; új kalandok, új dalok és még egy kis szerelem is lesz Nick és Macy között. Jonasék Los Angelesben (2. évad – 2010. szeptember 11.)

Miley, Jackson, Lilly és Robbie egy új házba költöznek. Nagy medence, nagy birtok és lovak, és persze új Hannah-dalok. Mitchel Musso, azaz Oliver Oken kilép a sorozatból, mivel a Disney XD egyik új sorozatában, a Pair of Kingben kapott főszerepet.
Hannah Montana Forever (4. évad – 2010. szeptember 18.)  

A Sonny a sztárjelölt a 2. évaddal jelentkezik. Míg az első évad szinte Sonny beilleszkedéséről szólt, a második már Chad Dylan Cooper és Sonny kapcsolatáról fog szólni leginkább. A pletykák szerint csók is lesz. Sonny a sztárjelölt (2. évad – 2010. szeptember)  

Mitchie (Demi Lovato) már nagy izgalmakkal várja, hogy visszatérhessen a Rocktáborba, és együtt zenélhessen a barátaival, meg persze Shane-nel. Azonban a túlparton egy új zenés tábor nyílt meg, mégpedig a Csillagtábor, amely szenzációs előadásokat és programokat kínál, hogy elcsábítsa a konkurencia táborlakóit. Rocktábor 2 (2010. szeptember 18.)  

A következő sorozatnak nagy rajongói tábora van hazánkban,  ennek ellenére itthon még nem vetítik. Igen, ez a The Suite Life on Deck, melynek magyar címe Zack és Cody a fedélzeten. Zack és Cody nagyobbak lettek, és egy hajóra mennek vakációra. Hosszú vakáció lesz, mivel a sorozatnak már 3 évadja van az USA-ban. Ashley Tisdale és a szálloda dolgozói (London és Mosbey a hajóra megy) a rajongók nagy bánatára elhagyja a sorozatot, de rengeteg vicces jó arc lesz a régi színészek helyett: Debby Ryan, aki Bailey-t fogja játszani, Cody szerelme és London szobatársa lesz,  valamint Woddy aki szintén Cody szobatársa lesz.
The Suite Life on Deck (1. évad – 2011.)
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek