Starity

Dianna Agron nem szerepel majd a Coryt búcsúztató epizódban

2013. október 09. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dianna Agron nem tér vissza a Cory emléke előtt tisztelgő Glee-epizódban. A Radar Online szerint Leával való nézeteltérése lehet az oka.

hirdetés
Dianna Agron nem szerepel majd a Coryt búcsúztató epizódban

A Glee készítői egy búcsúztató epizódot forgattak a nemrégiben elhunyt Cory Monteith emlékére. Azonban Dianna Agront nem kérték fel, hogy szerepeljen a részben, amelyben több régebbi karakter is visszatér.

A Radar Online szerint, a Dianna és Lea között kialakult viszály lehet az oka, hogy a színésznőt kizárták a forgatásról, annak ellenére, hogy karaktere, Quinn Fabray jelentős szerepet töltött be Finn életében, ugyanis a Cory és Dianna által alakított karakterek még egy párt is alkottak a széria kezdetén.

A Radar Online megerősítette továbbá, azt is, hogy a hír abból a szempontból is megdöbbentő, hogy több színész is visszatér a Corynak emléket állító epizódban, még olyanok is, akik nem képezték jelentős részét Finn Hudson életének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek