Starity

Louis Tomlinson megint balhézik a Twitteren

2013. október 10. 21:09   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction sármos énekese vitába keveredett Nick Grimshaw-val, aki nem mellesleg a másik bandatag, Harry Styles egyik jóbarátja.

hirdetés
Louis Tomlinson megint balhézik a Twitteren

Most Nick igen komoly vitába keveredett Louisszal a Twitteren, miután panaszkodónak nevezte őt saját élő rádióműsorában. A dráma akkor kezdődött, amikor Louis posztolt egy ártalmatlan kijelentést a Twitterre, mert nem tudja elhagyni a szállodáját a rengeteg paparazzó miatt: Ez egy csodálatos nap, csak nem tudunk kimenni a hotelből” – csiripelte az énekes.

Úgy látszik, Nick nem tudott elsiklani emellett az ártalmatlan kijelentés mellett, így később meg is említette a már fent említett módon. Így fogalmazott pontosan: „Szeretem a panaszkodó popsztárokat. Ez a kedvenc részem, mindig panaszkodnak. »Nem tudok kimenni, mert híres vagyok« Maszk. Ha ki akarsz menni, vegyél fel egy maszkot.

Pontosan ezért is, Louis elhatározta, hogy visszavág Nicknek a mikroblogon úgy, hogy összehasonlítja őt elődjével, Chris Moylesszal.@grimmers < @chrisdjmoyles

Nyilvánvalóan az okosabb nem engedett és Nick úgy érezte, vissza kell vágnia, ezért ekképpen tweetelt: „Oh, azt hiszem, Stacey bal lábbal kelt fel ma reggel.”

És ha ez még nem lenne elég dráma, egy másik bandatag is beszállt a vitába Zayn Malik személyében, aki csak szűkszavúan annyit írt: „Nem tudom, hogy az embereknek miért kell mindig bátorkodniuk. Törődj a saját dolgoddal.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek