Starity

Sztárok kedvenc autói: Ferrari

2013. október 13. 16:04   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben bemutatunk 10 sztárt, akik beszereztek legalább egyet a legendás olasz gyártó autói közül.

hirdetés
Sztárok kedvenc autói: Ferrari

Justin Bieber

A népszerű kanadai énekes nagy rajongója az olasz márkának, tekintve, hogy nem is egy, hanem rögtön három Ferrari is parkol a garázsában. Talán legtöbbször a gyönyörű Ferrari 458 Italia volánja mögött láthattuk, de feltűnt már egy matt fekete F430-assal is, a napokban pedig egy Ferrari Spidert is beszerzett magának.

Paris Hilton

A szálloda-örökösnő majdnem minden nagy kocsimárkából beszerzett magának egyett – a legtöbbet ráadásul rózsaszínben. Természetesen egy Ferrari is a kollekjciója része, mégpedig a Ferrari California. De szerencsére Paris ezt meghagyta vörösnek.

Kim Kardashian

Bár Kim inkább előnyben részesíti a terepjárokat és a Rolls Royce-okat, egy gyönyörű Ferrarinak azért ő sem tud ellen állni – hisz valjuk be ki tudna? Így a Kardashian család is gyarapodott egy Ferrari 458 Italiával.

Harry Styles

Napjaink egyik legnépszerűbb fiúbandája kétség kívül a One Direction. Harry Styles azonban ebben az esetben nem a bandának köszönhetően találta magát a magazinok címlapján, hanem gyönyörű Ferrari Californiájának köszönhetően.

Adam Levine

Bár mint láthatjuk, a sztárok főleg egy Ferrari 458 Itáliát vagy egy Ferrari Californiát szeretnének magukának tudni, Adam inkább egy klasszikust szemelt ki magának, mégpedig a Ferrari 365 GTC-t.

Mariah Carey

Ha már a Ferrarikról beszélünk, nem szabad kihagynunk a felsorolásból Mariah Carey-t sem, hisz az aranytorkú énekesnő férjétől kapott ajándékba egy Ferrari Californiát.

Usain Bolt

A futólegenda már többször bebizonyította, hogy tudja, hogyan kell élni. Emellett ráadásul bevallottan hatalmas rajongója az olasz márkának, így nem is csoda, ha ő is vett magának egy Ferrari Spidert.

Fernando Alonso

Hamár a Ferrari Spider, akkor nem mehetünk el szó nélkül Fernando Alonso mellett sem, aki mint a Forma–1-es Ferrari-csapat tagja céges autóként kapta meg a sportkocsit a Japán Nagydíjra. Persze, Fernando rögtön egy képet is megosztott követőivel a Twitteren.

T.I.

Az amerikai rapper is több Ferrarival rendelkezik, hisz láthattuk őt már egy Ferrari 599 és egy Ferrari California volánja mögött is.

Afrojack

A holland DJ is behódolt a Ferrarik szépsége előtt, igaz ő egyébként is nagy rajongója a szép kocsiknak. Így az ő garázsában is helyet kellett szorítani egy Ferrari 458 Itáliának, de élünk a gyanúperrel, hogy a DJ ezt boldogan tette meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek