Starity

Férjhez ment Shea Fisher

2013. október 10. 17:05   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shea Fisher október 7-én hozzáment szerelméhez, Tyson Durfey-hez. Az esküvőre a Texas állambeli Weatherfordban került sor.

hirdetés
Férjhez ment Shea Fisher

Shea Fisher október 7-én, a próbavacsorát követő napon kimondta a boldogító igent. A gyönyörű ausztrál countryénekesnő és szerelme, Tyson Durfey Wheatherfordban házasodott össze.

A sztár gyönyörű fehér, pántnélküli menyasszonyi ruhában vonult az oltár elé, amely tökéletesen kihangsúlyozta alakját, az újdonsült férj pedig öltönyben és cowboykalapban várta kedvesét.

A koszorúslányok rózsaszínben mutatkoztak és, bár ruhájuk szabása nem volt teljesen egyforma, az viszont egységes volt köztük, hogy mindannyian Corral Boots-csizmát viseltek, amely azért is érdekes, mert Shea a cég reklámarca.

Az esküvői fotókból néhányat az énekesnő fel is töltött a legnépszerűbb közösségi oldalra, így a rajongók bepillantást nyerhettek a csodálatos esküvőbe.

Fotók: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek