Starity

Kris Jenner megbánta, hogy elvált első férjétől

2013. október 11. 05:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég látott napvilágot az a hír, miszerint Kris és Bruce Jenner válnak, ám még a kedélyek sem csendesültek le, mikor mindkét fél interjúk hadjáratát kezdte el. Kris első és egyben meglepő nyilatkozata az, hogy visszasírja előző férjét...

hirdetés
Kris Jenner megbánta, hogy elvált első férjétől

Bár Kris és Bruce Jenner csupán nemrégiben hozták nyilvánosságra válásukat, a Kardashian–Jenner-mama máris megkezdte a bosszúhadjáratot jövendőbeli exférje ellen. Legutóbbi nyilatkozata szerint jobb lett volna el sem válni előző férjétől, Rob Kardashiantól, aki három évvel válásuk után tragikus módon elhunyt.

„Az egyetlen dolog, amit bánok, hogy elváltam Rob Kardashiantól – jelentette ki az 57 éves Kris. – Ám akkor nem ismertem volna meg Bruce-t és a két gyönyörű lányom, Kylie és Kendall sem születhetett volna meg.”

Kris ezek után úgy folytatta: minden az életében úgy történt, ahogy annak lennie kellett és tanult a hibáiból: kifejtette például, hogy nagyon fiatalon szült, nem félt semmitől, naiv volt és nagyon okosnak hitte magát – aztán később nagyokat csalódott.

A hatgyermekes anyuka bevallotta, hogy az összes gyermekében lát egy darabot önmagából, s ez igen boldoggá teszi őt: „Khloé pontosan úgy főz és takarít, ahogyan én; Kourtney nagyon önfejű és magabiztos, amilyen én voltam, Kim pedig egyszerűen gyönyörű, állandóan magamat látom a külsejében, ha csak ránézek – bár belülről nem igen hasonlítunk.”

Mikor a fiáról, Rob-ról kérdezték az 57 éves celebrityt, Kris azt mondta, benne egyre inkább felfedezni véli első férje, Robert személyiségét és külsejét: „Habár a személyiségünk nagyon hasonló” – fűzte hozzá Kris.


A Kardashian-lányok itt még picik: Rob Kardashian és Kris Jenner pózol lányaikkal, Kourtney-vel, Khloéval és Kimmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek