Starity

Marilyn Monroe többször is plasztikáztatott

2013. október 11. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Húszezer fontért, azaz közel hétmillió forintért árulják azokat a röntgenképeket, melyek azt bizonyítják: Marilyn többször is átesett szépészeti beavatkozáson.

hirdetés
Marilyn Monroe többször is plasztikáztatott

Jövő hónapban árverezik el azokat az 1950 és 1962 között készült orvosi leleteket és röntgenképeket, melyek a tragikusan elhunyt színésznőről készültek. Pletykák tucatjait erősítették meg a dokumentumok, miszerint a hollywoodi csillag többször kés alá feküdt: a papírok és az orvosok állítása szerint Marilynnek állimplantátuma és orrplasztikája volt.

Dr. Michael Gurdin, MM egykori sebésze azt állítja, először 1958-ban találkozott Monroe-val, mivel a szexszimbólum elégedetlen volt „deformált állával”. Bár a fiatal tehetség már 1950-ben átesett egy porcimplantátum-beültetésen, az évek során elkopott szépsége.


Marilyn 1945-ben és 1950-ben.

„Soha senki nem tudta, hogy Marilyn Monroe-nak plasztikai műtétje volt. Mindig csak találgattak: megtette vagy nem? Mindenki azt hitte, hogy természetes szépség, nem akarták elhinni az igazat” – nyilatkozta Martin Nolan, az aukciós ház ügyvezető igazgatója.

Az utolsó orvosi adat két hónappal Marilyn szörnyű halála előtt íródott, miszerint a színésznő elesett az éjszaka közepén és eltörte az orrát, melyet több röntgenkép is bizonyít. A doktor Joan Newman álnéven emlegette a hölgyet a papírokon. A baleset másnapján Marilynt kirúgták a Valamit adni kell forgatásáról.

Az 1956-ban készült dokumentumok szerint a filmcsillagnak aggasztóan alacsony számú fehérvérsejtje volt, ami a fertőzések ellen volt hivatott harcolni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek